Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Όταν οι «λαγοί» ομολογούν

Η ανάρτηση του blog της Θεσσαλονίκης (Δείτε εδώ), εν είδει «λαγού» των εξελίξεων, επιβεβαιώνει πανηγυρικά τη ΔΙΚΗ, για όσα ανέφερε σχετικά με το καθεστώς των αποσπασμένων ΚΦΑ.

Η παραδοχή της αργομισθίας και της εκμετάλλευσης της απόσπασης για ίδιον όφελος (αργομισθία και δεύτερη δουλειά σε ομάδα) αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της στοιχειοθετημένης αναφοράς μας (θυμηθείτε εδώ).

Βεβαίως, δεν πρέπει να λησμονούν, ότι η αργομισθία είναι αποτέλεσμα της έλλειψης σχεδίου, προγραμματισμού και ελέγχου. Είναι, δε, κατακριτέα για όλες τις επιλογές του Γιώργου Καραμπέτσου, όχι μόνο για όσους όψιμα μπαίνουν στο στόχαστρο των «λαγών», αλλά και για τους θεωρούμενους «ανθρώπους του προέδρου», τα «δικά μας παιδιά», που η παρουσία τους αποδεικνύει το φαύλο και διάτρητο σύστημα αξιολόγησης και επιλογών του Γιώργου Καραμπέτσου.

Προσθήκη λεζάντας
Η πραγματικότητα είναι ότι η μικροπολιτική των διοικούντων την ΕΟΠΕ γίνεται προς πάσα κατεύθυνση και χωρίς διαδικασίες αξιολόγησης, είναι ανεξάρτητη από τα πρόσωπα που υπαινίσσεται το blog, καθώς και από το χρόνο των «επιλογών», πριν ή μετά τη διεξαγωγή των εκλογών.

Όσο για τη ΔΙΚΗ, η δικαίωση των αναρτήσεών μας δεν αποτελεί αυτοσκοπό, ούτε και η δημοσιοποίηση ονομάτων, που διαιωνίζουν το «στρατό» του Γιώργου Καραμπέτσου. Το βόλεϊ υπερασπιζόμαστε, που η συγκεκριμένη πρακτική βλάπτει ποικιλότροπα.

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη εξέλιξή του αθλήματος, που εμποδίζει ο Γιώργος Καραμπέτσος με την παρουσία του και τις ευκαιριακές επιλογές του.