Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Όταν η ΔΙΚΗ δικαιώνεται

Τη μικροπολιτική των εξυπηρετήσεων και του βολέματος στο Beach Volley, υλοποίησε ο Γιώργος Καραμπέτσος, δικαιώνοντας το ρεπορτάζ της ΔΙΚΗΣ.

Η ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του πρακτικού του Δ.Σ. (δείτε εδώ), επισημοποιεί τη συνεργασία με πρώην διεθνή αθλήτρια, που είχαμε προαναγγείλει (φωτό), τεκμηριώνει τον αποδεικτικό μας λόγο (θυμηθείτε εδώ) και ταυτόχρονα καταγράφεται ως άλλη μια πράξη «ευθύνης» από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Στην ΕΟΠΕ του Γιώργου Καραμπέτσου, στο τμήμα Beach Volley, μετά την επαναφορά του Αλέκου Παρασκευόπουλου, του Μανώλη Ρουμελιώτη, του Παύλου Μπελιγράτη, του συνεργάτη Δ. Νικολακάκη, την πρόσληψη Βραζιλιάνου προπονητή με κλειστό ετήσιο συμβόλαιο, που συμπληρώνει το ελληνικό επιτελείο (Ζακυνθινός κλπ.) έρχεται και αυτή η πρόσληψη, για να προστεθεί στον διευρυμένο κύκλο των «δικών μας παιδιών».

Ας μη διαμαρτύρονται στην ΕΟΠΕ ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Για το άθλημα δεν υπάρχουν. Για τους κολλητούς,-ες και φίλους,-ες πάντα υπάρχουν. Και για να γίνουμε επίκαιροι, λόγω εκλογών, για κάποιους «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ».