Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Η συνέντευξη, η επιχορήγηση και οι προσλήψεις

Με μοναδικό νέο στοιχείο την έκτακτη επιχορήγηση ποσού €180.000 που πήρε η ΕΟΠΕ (όπως όλες οι Ομοσπονδίες ως προεκλογικό μποναμά) κύλησε η συνέντευξη τύπου του Γιώργου Καραμπέτσου. Κλαψουρίζοντας κατ’ εξακολούθηση για τα χρέη της Ομοσπονδίας ως πηγή της αδυναμίας του να παρουσιάσει στοιχειώδες έργο και αποδίδοντας τη σωτηρία της ΕΟΠΕ στον υφυπουργό Αθλητισμού (βεβαίως, με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού) εμφανίστηκε για άλλη μια φορά επαναλαμβανόμενος.

Για να δώσει έμφαση στα λεγόμενά του εκτόξευσε «απειλές» ότι σκέφτηκε να παραιτηθεί αν δε βρισκόταν λύση. Είναι όμως γνωστοί οι λεονταρισμοί του και η κοινή πεποίθηση, ότι όσο οι δουλειές μεγαλώνουν και διευρύνονται οι ομάδες που ντύνει με ρούχα της γνωστής εταιρείας συμφερόντων του, τόσο θα επιβεβαιώνεται η αστεία εκδοχή των δηλώσεών του, που γίνονται περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση.

Εκφραστικός της γραφικότητας των καταστάσεων είναι ο «χιουμοριστικός» Καζαμίας του έγκριτου δημοσιογράφου (Δείτε εδώ). Για τον προσεκτικό αναγνώστη είναι φανερή η αποδοχή μέρους της επιχειρηματολογίας της Δίκης, για πρώτη φορά. Ελπίζουμε να αντέξει στο μέλλον και να μη «συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις».

ΥΓ. Οι προσλήψεις ξεκίνησαν

Με τη γνωστοποίηση της έκτακτης προεκλογικής επιχορήγησης και πριν τη καταβολή των χρημάτων οι σπατάλες ξεκίνησαν. Η χρεωκοπημένη ΕΟΠΕ του Γιώργου Καραμπέτσου, ξεκίνησε τις προσλήψεις. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ προσελήφθη υπάλληλος για το τμήμα Beach Volley (δείτε εδώ), παρότι  έχει για πρώτη φορά στην ιστορία της 24 αποσπασμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στην υπηρεσία της. Προφανώς δεν κρίθηκε κανένας ικανός να βοηθήσει.

Οι πληροφορίες της ΔΙΚΗΣ αναφέρουν ότι επίκειται νέα πρόσληψη για το τμήμα Beach/Snow Volley με σύμβαση, πρώην αθλήτριας και πρώην στελέχους αθηναϊκών ομάδων επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό και ξεκινώντας τη σπατάλη για λόγους μικροπολιτικής.