Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Μες του Βοσπόρου τα στενά…

Ωραίο «παρεάκι» ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος και η παρέα του, είχαν την ευκαιρία και το χρόνο να συζητήσουν για όλα, αφού η παρουσία του έγκριτου δημοσιογράφου (εκτός από το μέλος του γραφείου τύπου) δρομολογήθηκε αποτελώντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκαταστήσουν τη σχέση τους.

Η «μικροπαρεξήγηση» που δημιούργησε η χιουμοριστική κριτική του δημοσιογράφου στον Καζαμία του, για τη διοίκηση της ΕΟΠΕ και τον ίδιο τον πρόεδρο της (δείτε εδώ), είχε εκνευρίσει το Γιώργο Καραμπέτσο.

Το ταξίδι στη Πόλη διέγραψε κάθε σκιά που πήγε να δημιουργηθεί στη μεταξύ τους σχέση, αφού είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Καραμπέτσος δεν αφήνει ανοικτά μέτωπα και πάντα βρίσκει τρόπο να τα κλείνει.

Η δαπάνη για την παρουσία στην κλήρωση της Κωνσταντινούπολης είχε προϋπολογιστεί στα €1.440 και το κόστος των  αεροπορικών εισιτηρίων στα €671.

Και τα δύο είχαν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (δείτε εδώ & εδώ) οπότε όλα τα άλλα ήταν εύκολα. Έτσι ο Γιώργος Καραμπέτσος «φίλιωσε» με τον έγκριτο δημοσιογράφο μες του Βοσπόρου τα στενά. Το βόλεϊ έμεινε στο αχ και βαχ…