Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ… ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΟΠΕ

Οι νέες παράμετροι που αποδεικνύουν καθημερινά την ανικανότητα, την αδυναμία και την ανακολουθία λόγων και έργων του Γιώργου Καραμπέτσου εμφανίζονται σε κάθε έκφραση και εκδοχή των αποφάσεων της διοικητικής δράσης των αποδεδειγμένα «ανύπαρκτων» παραγόντων μιας παραπαίουσας διοίκησης. 

Οι συνεχείς θεσμικές εκτροπές είναι αυτό που έχει σηματοδοτήσει η παρουσία αυτής της γραφικής ομάδας στη διοίκηση της Ομοσπονδίας. Η άγνοια της πραγματικότητας, η απουσία αντανακλαστικών ακόμη και σε απόλυτα προβλέψιμες καταστάσεις, αλλά κυρίως η έλλειψη γνώσης και σχεδίου να διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα του αθλήματός μας είναι η καθημερινή διαπίστωση όλων μας, αυτή που αποτυπώνεται στη πρακτική τους.

Τελευταία πράξη απουσίας πολιτικού σκεπτικού και επάρκειας είναι οι αποφάσεις που στραγγάλισαν την αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων και τις οδηγούν σε διάλυση.

Η διετία Καραμπέτσου άδειασε και μίκρυνε το άθλημα. Έσβησε κλήσεις (Δείτε εδώ) και άναψε τσιγάρα (και εδώ).

Αγνόησε τις ανάγκες των ομάδων, δημιουργώντας ομίλους χωρίς κριτήρια και ομάδες χωρίς αύριο.

Επιβεβαίωσαν με την αναλγησία τους οι διοικούντες την Ομοσπονδία (Δείτε εδώ), ότι εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει η ΕΟΠΕ, αφού ποινικοποιούν τη φτώχεια, την ανέχεια, την αδυναμία των σωματείων να ανταπεξέλθουν στη πραγματικότητα που η κρίση αλλά και ο Γιώργος Καραμπέτσος και η παρέα του διαμόρφωσαν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα νέα πρωταθλήματα είχαν καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 5 Ιουνίου (χθες) και πολλές ομάδες υπό τη «δαμόκλειο σπάθη» των εξοντωτικών προστίμων και του ποινολογίου αναζητούν διέξοδο.

Η αγωνία τους μεγαλώνει αφού ψάχνουν να βρουν λύση στα προβλήματά τους και να περάσουν από τη Σκύλα και τη Χάρυβδη που έθεσε ο ΓΚ με τις επιλογές του και τα σωματεία καλούνται να ξεπεράσουν.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν μια σειρά από ομάδες από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Περιφέρεια βρίσκονταν σε δίλημμα μην μπορώντας να προγραμματίσουν την επόμενη ημέρα.

Πέρυσι, το κοντέρ των αποχωρήσεων σταμάτησε στις 9 ομάδες (Δείτε εδώ). Αποκλειστικό έργο Γιώργου Καραμπέτσου. Φέτος, πόσες ομάδες δεν θα ξεκινήσουν ή θα αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων;

Στον αντίποδα, η διοίκηση της ΕΟΠΕ, σε άλλο μήκος κύματος, οργανώνει φιέστες στην πλατεία Αριστοτέλους, ζώντας στον κόσμο της. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πεισθεί, να αφυπνιστεί, και να σταματήσει αυτή η επικίνδυνη ομάδα να ασελγεί πάνω στο Ελληνικό Βόλεϊ.