Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Συνέχισε την πολιτική της εξόδου για καφέ με δημοσιογράφους που καθιέρωσε στη Ρόδο, στο περιθώριο του F4 του Κυπέλλου γυναικών, ο Γιωργος Καραμπέτσος. Συνεχίστηκαν όμως και οι παρενέργειες αυτής της πολιτικής.
Θυμηθείτε, τότε, την αξιοποίηση των πληροφοριών από τους μακιγιέρ του γραφείου τύπου για ίδιο όφελος, σε μέσα ενημέρωσης που εργάζονταν παράλληλα οι ίδιοι,γεγονός που επισημάνθηκε και καταγγέλθηκε από όλους (Δείτε εδώ).

Η έξοδος του Γιώργου Καραμπέτσου στη Θεσσαλονίκη με φιλοξενούμενους δημοσιογράφους αξιοποιήθηκε αυτή τη φορά από τον ίδιο και από τους πρόθυμους «λαγούς» του γνωστού site της διαπλοκής.

Με διοχέτευση πληροφοριών, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία επιχείρησαν τη δημιουργία εντυπώσεων, με εμφανή διάθεση, να διασκεδάσουν το διοικητικό φιάσκο και την παρακμή που έχει αποτυπωθεί σε όλο το οικοδόμημα του βόλεϊ.

Η ανυπαρξία διοικητικού έργου, η παταγώδης αποτυχία σε όλους τους τομείς δράσης και η διάψευση και των πιο φανατικών υποστηρικτών του, οδήγησε το Γιώργο Καραμπέτσο να αναζητήσει άλλοθι στην αποτυχία του, δίνοντας πληροφορίες «σπατάλης» που έγινε στο παρελθόν με εκμισθώσεις πούλμαν.

Οι «πρόθυμοι» αθεόφοβοι δημοσιογράφοι του γνωστού site έδωσαν και χαρακτήρα «ρεπορτάζ» στην αναφορά τους. Συνδύασαν την εξασφάλιση πούλμαν από την Ιταλική Ομοσπονδία, σε σχέση με την Ελληνική που δεν το κατόρθωσε, επειδή πλήρωσε τιμολόγια χιλιάδων ευρώ για μετακινήσεις εθνικών ομάδων για λίγες εκατοντάδες μέτρα.

Για «ξεκάρφωμα» μάλιστα ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ να ξεπεράσει το σοκ, να συνέλθει από αυτά που έχει δει, και να κάνει μόνος του τις αποκαλύψεις.

Αυτό περιμένουμε και εμείς αλλά θα θέλαμε να θέσουμε μερικά ερωτήματα που μας δημιούργησε ο «αρχάγγελος» της εντιμότητας και της καθαρότητας Γιώργος Καραμπέτσος (είναι μοναδική ευκαιρία να ασχοληθούμε στο μέλλον με τη διαδρομή του):

·Ποια διοίκηση της ΕΟΠΕ αφορούν αυτά τα τιμολόγια; Δεν νομίζουμε, επειδή αναφερόμαστε σε ταξιδιωτικό πρακτορείο, αυτό να αφορά τον Θανάση Μπελιγράτη.

·Είναι αλήθεια ή όχι ότι την μετά Μπελιγράτη περίοδο οι Εθνικές ομάδες μετακινούνταν, με εκμισθώσεις πούλμαν, από  εταιρεία συμφερόντων Βαγγέλη Περόπουλου επί διοίκησης Προσαλίκα και στη συνέχεια από
εταιρείες που είχαν έδρα αρχικά το Μοσχάτο και αργότερα την Κερατέα;

·Τα συγκεκριμένα τιμολόγια έχουν εξοφληθεί ή όχι; Αν έχουν εξοφληθεί απαιτείται συγκεκριμένος χειρισμός

·Αν δεν έχουν εξοφληθεί, και αν έχει βάση το ρεπορτάζ, όχι μόνο δεν πρέπει να εξοφληθούν, αλλά αν είναι τόσο προφανής η «παρατυπία», να κινηθεί η ΕΟΠΕ σε βάρος και της εταιρείας και όσων έχουν προωθήσει την πληρωμή και έχουν αποδεχθεί τα παραπάνω (διοικητικοί και στελέχη).

Σε διαφορετική περίπτωση όλα είναι για εσωτερική κατανάλωση, ειδικά όταν δεν μπορούν να δώσουν πειστική απάντηση οι συνεργάτες του ΓΚ, που ήταν από τότε στη διοίκηση μέχρι σήμερα. Γιατί αν υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό και ο ΓΚ το έχει αγνοήσει και έχει πληρώσει, είναι δίπλα υπεύθυνος. Σε μια τέτοια περίπτωση από που αντλεί το θράσος και ομιλεί;

Σε ότι αφορά «τα παλιόπαιδα τα ατίθασα» τους λαγούς του Γιώργου Καραμπέτσου, που θέλησαν με το δημοσίευμα να δώσουν μήνυμα, θα τους συνιστούσαμε να είναι πιο προσεκτικοί. Να μην παρασύρονται από το δέλεαρ μιας φιλοξενίας σε μια διοργάνωση, η από την πρόσληψη συνεργάτη τους στην ΕΟΠΕ, επειδή ξεφορτώθηκαν το βάρος της μισθοδοσίας του.

Ανάλογα έπραξαν και στο παρελθόν, όταν ήταν παρατρεχάμενοι με το αζημίωτο. 

Τότε που τα ανώνυμα σχόλια (υποτιθέμενων) αναγνωστών χάρασσαν πολιτική, μέσα από προσβολές και ύβρεις.

Τους θυμίζουμε λοιπόν, ότι από κεκτημένη ταχύτητα στο παρελθόν, έγραψαν  συκοφαντικά ψεύδη  για επιθετικές και υβριστικές συμπεριφορές κατά τη διάρκεια ΔΣ της ΕΣΑΠ, και όταν μηνύθηκαν έβαζαν λυτούς και δεμένους να μεσολαβήσουν για να αποσυρθούν οι μηνυτήριες αναφορές, για να τη γλιτώσουν, τελικά, με μια δημόσια συγγνώμη.

Τους λαγούς κανείς δεν τους εκτιμά ειδικά όταν αποκαλύπτεται, επαναλαμβανόμενα, ο ρόλος τους.