Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΜΑΛΛΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΙΑ, ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Τον στενό φίλο του Βαγγέλη Περόπουλου, Δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο, διέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΝΔ, χαρακτηρίζοντας χυδαίες, διχαστικές και απόλυτα καταδικαστέες τις ρατσιστικές απόψεις του, σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Χαρακτήρισε «μισαλλόδοξο» και «διχαστικό» το λόγο του Δημάρχου Άργους καθώς και τον αντισημιτισμό του. Είναι γνωστό ότι ο συμφοιτητής και «ομοϊδεάτης» του Βαγγέλη, Δήμαρχος είχε επιστρατευτεί και είχε ενεργό συμμετοχή στην εκλογή του Γιώργου Καραμπέτσου, βοηθώντας τον Βαγγέλη να «τρουπώσει» ξανά στη ΕΟΠΕ.

Την περασμένη χρονιά μάλιστα είχε φιλοξενήσει στο Άργος δύο διοργανώσεις της ΕΟΠΕ, τους προκριματικούς ομίλους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων και παγκορασίδων (Δείτε εδώ, και καμαρώστε τα ανάρριχτα σακάκια).

Ο Βαγγέλης Περόπουλος είχε τότε δηλώσει τη συγκίνησή του γιατί βρέθηκε εκεί και ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη φιλία του.

Αυθόρμητους συνειρμούς δημιουργεί η διοργάνωση του τουρνουά beach volley στη Θεσσαλονίκη και η συμμετοχή του Γιάννη Μπουτάρη και του Δήμου Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά (η πρώτη το 2012) στη διοργάνωση και φιλοξενία του στη πλατεία Αριστοτέλους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και ήταν το πρόσχημα για να προβάλλει τις απόψεις του ο Δήμαρχος Άργους. Βέβαια το γραφείο τύπου των μακιγιέρ του Γιώργου Καραμπέτσου αποτυγχάνει ακόμα και να γράψει σωστά το όνομα του γνωστότερου δημάρχου της χώρας, αναφέροντας τον ως Γιώργο Μπουτάρη (Δείτε φωτό).
Φαίνεται για τους «ταλιμπάν» της ενημέρωσης όλα είναι Γιώργος.  Όσο για το Βαγγέλη Περόπουλο θα ήταν έκπληξη αν δεν ήταν φίλος του διαγραφέντος Δημάρχου. Στην ΕΟΠΕ του Γιώργου Καραμπέτσου, όλα τα «λουλούδια» ανθίζουν.