Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ. Τι θα γίνει στην Αθήνα;

Τη μετακίνηση και διατροφή συνεργατών της ΕΟΠΕ, προβλεπόμενου αρχικού κόστους €1.600, την Τετάρτη 2/10/19, επικύρωσε με ανάρτησή της στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η ΕΕ της ΕΟΠΕ (δείτε εδώ). Βέβαια ως συνήθως δεν τα υπολόγισαν καλά, και θα χρειαστούν και άλλα χρήματα (απόφαση ΕΕ, 138/4, δείτε εδώ).

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για απόπειρα επικοινωνιακής διαχείρισης και προβολής της παρουσίας των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών με «συνάντηση-συνέντευξη», που θα μεθοδεύσει την έστω και πρόσκαιρη επανεμφάνιση του προέδρου στην καθημερινότητα της ΕΟΠΕ.

Πόσο κοστίζει Αθήνα-Δερβένι;

Και νέα έξοδα φαίνεται ότι φορτώνεται η ΕΟΠΕ, σύμφωνα με νεώτερες αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, από τη ματαιωθείσα προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των ανδρών που παρουσιάσαμε σε προηγούμενες αναφορές μας.

Το αξιοσημείωτο στις συγκεκριμένες αναρτήσεις είναι η διαφορετική χρέωση μετακίνησης του Διευθυντή (δείτε εδώ) και των εκπροσώπων τύπου (δείτε εδώ) έτσι τουλάχιστον όπως δείχνουν οι αποφάσεις της ΕΟΠΕ που αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η συνεδρίαση έγινε...

Η Επιτροπή ανάπτυξης συνεδρίασε στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, όπως φάνηκε από την ανάρτηση των εξόδων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (δείτε εδώ), οπότε εντός των ημερών αναμένεται η γνωστοποίηση των ΠΟΠ. Θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε τον ουσιαστικό ρόλο της συγκεκριμένης επιτροπής. Θα αποφασίσει ή θα επικυρώσει αποφάσεις άλλων; Και στις δύο περιπτώσεις η ευθύνη είναι των μελών της.

ΥΓ. Η αναφορά μας στην απουσία ενιαίου σχεδιασμού με την αποσπασματική και μεμονωμένη δραστηριότητα της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα «ενόχλησε» το Blog της Θεσσαλονίκης.

Μάλλον, κάποιοι τους «τράβηξαν» το αυτί για την πρωτοβουλία τους, να αυτονομηθούν και να ξεκινήσουν προπονήσεις χωρίς να ενημερώσουν τα «κεντρικά». Αν πάψουν να λειτουργούν ως υποτακτικοί, τους συστήνουμε να ξαναδιαβάσουν την αναφορά μας. Η δική μας τοποθέτηση καυτηρίασε την απουσία σχεδιασμού και το γεγονός ότι η ΕΟΠΕ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Για να είμαστε ξεκάθαροι οι αναπτυξιακές ομάδες σε Εθνικό επίπεδο θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει ακολουθώντας την προπονητική δουλειά των σωματείων από τις αρχές του μήνα.

Όμως ένας (υποτιθέμενος) ενιαίος σχεδιασμός ξεκινά ταυτόχρονα και δεν είναι πεδίο ικανοποίησης προσωπικών ματαιοδοξιών αναπτυξιο-υπευθυνο-ανεύθυνων.