Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Φαιδρότητα, non stop.

Τα όρια της αυτογελοιοποίησης έχει από καιρό ξεπεράσει η συνεχιζόμενη αλλοπρόσαλλη τακτική των διοικούντων την ΕΟΠΕ, που στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν έωλες και παράτυπες αποφάσεις αυτοδιαψεύδονται με συνεχείς αυτοαναιρούμενες αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η αναφορά μας στο Beach Volley, για τις αλλαγές του ονόματος συμβασιούχου εργαζομένου, και την αναγραφή άλλου ονόματος (θυμηθείτε εδώ και εδώ), συμπληρώθηκε, μετά τις αποκαλύψεις μας, με τρίτη ανάρτηση και νέα αλλαγή στο όνομα του/της συμβασιούχου, αναιρώντας τη δεύτερη, και επαληθεύοντας την αρχική ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που οι ίδιοι είχαν προηγουμένως ακυρώσει.

Φοβούμενοι τις καταγγελίες για απόπειρα πληρωμής και ασφάλισης διαφορετικού (συγγενικού) προσώπου από αυτό που εργαζόταν, οδηγήθηκαν οι διοικούντες την ΕΟΠΕ, με το πρόσχημα αλλαγής των οικονομικών όρων της σύμβασης, σε αποκατάσταση της πραγματικότητας αλλά και στη «γελοιοποίηση» τους.

Αν αυτό το ατελείωτο πήγαινε-έλα των αποφάσεων γίνεται για οικονομικού περιεχομένου αποφάσεις που δημοσιοποιούνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, σκεφθείτε τι γίνεται για αποφάσεις που αφορούν αμιγώς αθλητικά θέματα και δεν δημοσιοποιούνται, όπως οι κλήσεις στις εθνικές ομάδες, οι επιλογές ΠΟΠ και ομοσπονδιακών προπονητών, οι τόποι διεξαγωγής ομίλων και τελικών φάσεων πρωταθλημάτων.

Μη μπορώντας να διαχειριστούν, με την απαιτούμενη σοβαρότητα, τις θεσμικές υποχρεώσεις που καθορίζει η θέση τους στη διοίκηση της Ομοσπονδίας άγονται και φέρονται από τα δικά καμώματά τους και τον αδιέξοδο δρόμο της πολιτικής χωρίς αρχές .

Δείτε το μεγαλείο των αυτοαναιρούμενων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που αποδεικνύει όχι μόνο την απουσία σοβαρότητας από μέρους τους αλλά και τελικά πόσο επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν αν μείνουν ανεξέλεγκτοι.

Όπως συνέβη με την παλαιότερη απόπειρα να πληρώσουν τα πρόστιμα από τις τροχαίες παραβάσεις των μελών του γραφείου τύπου, που μετά τις αποκαλύψεις μας ανακάλεσαν (θυμηθείτε εδώ), αλλά και με την όλη δράση τους που τεκμηριωμένα έχουμε αποκαλύψει και παρουσιάσει.

Κοινός παρανομαστής, η μικροπολιτική, οι εξυπηρετήσεις κολλητών και φίλων και μιας παρέας ακολούθων, που φροντίζει να περνά καλά, φορτώνοντας το κόστος των επιλογών τους στις πλάτες του αθλήματος. «Θαυμάστε» τους!