Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Το παιγνίδι του παπά

Την τακτική και τη μεθοδολογία των παλαιών παπατζήδων έχει επιστρατεύσει ο Γιώργος Καραμπέτσος, για να διαμορφώσει τη στοχευμένη προπαγανδιστική τακτική και να αποκρύψει την αδυναμία του να διαχειριστεί την πραγματικότητα, σε σχέση με «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», που υποσχέθηκε και σήμερα μοιάζει ανήμπορος να υλοποιήσει.

Την προηγούμενη φορά απείλησε τους εργαζόμενους, με άσφαιρα πυρά, ότι εξαιτίας μιας διεκδίκησης χρημάτων ταξιδιωτικού πρακτορείου, κινδύνευε η ομαλή καταβολή της μισθοδοσίας τους. Οι απειλές αποδείχτηκαν όπως προβλέψαμε, πυροτέχνημα (θυμηθείτε τις αναφορές μας, ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ και ΑΣΟΡΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ και ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ).
Σήμερα, επαναλαμβάνεται χρησιμοποιώντας τα ίδια υλικά («διαρροή» στον τύπο, κινδυνολογία για το μέλλον, αναζήτηση άλλοθι). Αυτή τη φορά προβάλλει τις Εθνικές ομάδες, ως πρόσχημα, παρουσιάζοντας τη θεωρία ότι η λειτουργία τους κινδυνεύει από μια πιθανή διεκδίκηση χρημάτων από άγνωστους πιστωτές. Είναι φανερό ότι προσπαθεί να κρύψει τη δική του ανεπάρκεια.

Επαναλαμβανόμενος ως προς τη μεθοδολογία, την επιλογή των συνεργατών- «ενημερωτικών μέσων», που τους χρησιμοποιεί ως λαγούς και προπομπούς για τη διαμόρφωση κλίματος, πορεύεται κλαψουρίζοντας και παράλληλα εκτοξεύει απειλές, ότι τάχα κινδυνεύει η απερίσπαστη λειτουργία των εθνικών ομάδων.

Πρόκειται για άλλο ένα μεγάλο ψέμα που θα αποκαλυφθεί σύντομα. Η συγκεκριμένη επικοινωνιακή τακτική του Γιώργου Καραμπέτσου θα ακυρωθεί από την πραγματικότητα. 

Η χρησιμοποίηση τέτοιων «φθηνών» τακτικών δεν έχει καμία λογική, γιατί η διοίκηση του Γιώργου Καραμπέτσου έχει χρήματα.

-Γιατί, λόγω πολιτικής συγκυρίας η ΕΟΠΕ έλαβε αυξημένη τακτική επιχορήγηση, αλλά και έξτρα επιχορήγηση.

-Γιατί, οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών δεν συμμετείχαν στο European league και η Εθνική ανδρών απέσυρε τη συμμετοχή στο world league μηδενίζοντας στη ουσία τα έξοδα, αλλά και υποβαθμίζοντας τη θέση της Ελλάδας.

-Γιατί τα πρωταθλήματα που ανήκουν στο κύκλο ευθύνης της ΕΟΠΕ στις μέρες του Γιώργου Καραμπέτσου έμειναν χωρίς τηλεοπτική προβολή (σε αντίθεση με αυτό που συνέβαινε μέχρι τότε, παρότι πληρώνονταν οι παραγωγές).

-Γιατί ο Γιώργος Καραμπέτσος αποδείχτηκε «γαλαντόμος» σε ότι υποσχέθηκε, από το 1.000.000€ που ισχυρίστηκε ότι είχε εξασφαλίσει ως χορηγία, τα παράβολα που αντί να μειώσει, όπως δεσμεύτηκε, τα αύξησε κλπ. και τελικά προσπαθεί να αποπροσανατολίσει ρίχνοντας τις ευθύνες στο παρελθόν.

-Γιατί η καθημερινότητα της ΕΟΠΕ και των διοικήσεών της κατά τη τελευταία δεκαετία ήταν αφόρητα πιεστική αφού χαρακτηρίστηκε από αντίστοιχες συνεχείς διεκδικήσεις πραγματικών πιστωτών, αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής που άφησε κληρονομιά ο άνθρωπος που έχρισε επίτιμο πρόεδρο, πριν λίγες ημέρες (θυμηθείτε εδώ).

Ο Γιώργος Καραμπέτσος απέναντι σε όλη αυτή τη πραγματικότητα δεν αρκέστηκε μόνο στις «διαρροές» ψευτοπροβλημάτων. Από την αρχή της εβδομάδας ο ίδιος και η διοίκηση της ΕΟΠΕ ξέχασαν το υποτιθέμενο πρόβλημα των διεκδικούμενων χρημάτων, και ταξίδεψαν συν γυναιξί και τέκνοις στην Ιεράπετρα για να απολαύσουν τις διακοπές τους στα πλαίσια του f4 του κυπέλλου ανδρών.

Σήμερα, με περισσό θράσος, ο Γιώργος Καραμπέτσος φαίνεται ότι προσπαθεί να επιτεθεί με τη μορφή διαρροών, αλλά ουσιαστικά αμύνεται προκειμένου να κρύψει τη γύμνια της πολιτικής του, ενώ είναι βέβαιο ότι όταν έρθει η ώρα της αλήθειας θα κρυφτεί, όπως πάντα, στο λαγούμι του.