Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ

όμηρος
Οι ιδιαίτερα θερμές ημέρες του καλοκαιριού που διανύουμε έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο και στην ΕΟΠΕ κυρίως όμως λόγω και της ασφυκτικής πίεσης που δέχεται ο Γιώργος Καραμπέτσος από όλους αυτούς που ακόμη δεν έχουν πάρει αυτό που προεκλογικά τους είχε υποσχεθεί και αποτελούσε το αντιστάθμισμα της υποστήριξής τους προς το πρόσωπό του.

Τα προεκλογικά γραμμάτια που τον απασχολούν (όσα είναι ακόμη σε εκκρεμότητα) είναι ειδικού βάρους αλλά και «εγνωσμένης ηθικής», για αυτό και φροντίζει να κρατάει τα προσχήματα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τα πραγματοποιήσει, αφού δεν θέλει να προκαλέσει.

Το καλοκαίρι που οι περισσότεροι είναι σε διακοπές είναι καλή εποχή για να υλοποιηθούν όλα αυτά. Βέβαια το σχέδιο είναι κάτι που αναπόφευκτα θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο κάθε επιλογή σηματοδοτεί και ενεργοποιεί συγκεκριμένα πρόσωπα και συμφέροντα των οποίων ο Γιώργος Καραμπέτσος είναι «όμηρος».

Η ΔΙΚΗ παρόλο που γνωρίζει τα πρόσωπα με το ονοματεπώνυμό τους και συνηθίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, δεν θα βιαστεί να προκαταβάλλει τις εξελίξεις. 

Ο χρόνος είναι μπροστά για να δούμε με λεπτομέρειες τον λόγο που κάποιοι ανέλαβαν την διοίκηση της ΕΟΠΕ όπως επίσης και όσους αποτέλεσαν τους παρατρεχάμενούς της. Το τοπίο ξεκαθαρίζει. Το έργο μόλις ξεκίνησε...