Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΡΓΗΣΑΝ... ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Καλό Καλοκαίρι...
Η πρόσκληση που έφτασε την Παρασκευή (2/6/17) το μεσημέρι στα σωματεία από την ΕΟΠΕ με θέμα τα πρωταθλήματα είναι πια γεγονός.

Μετά τις επανειλημμένες αναφορές - επισημάνσεις και τον καταγγελτικό μας λόγο, μετά τα δημοσιεύματα ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΑ και το τελευταίο μας, ΗΓΕΤΗΣ H´ΔΡΑΠΕΤΗΣ, το προεδρείο της ΕΟΠΕ και η ΚΕΠ συγκάλεσε εσπευσμένα για την Τρίτη 6/6/17 συσκέψεις στα γραφεία της. (Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος την επιφοίτηση του οποίου προφανώς περιμένουν).

Αφού με την δική της ηχηρή απουσία, διαμορφώθηκε το τοπίο με τις κατηγορίες στους άνδρες και στις γυναίκες, τώρα στα σωματεία θα δοθεί η ευκαιρία να κάτσουν γύρω από ένα τραπέζι και να τα πουν με την Ομοσπονδία.

Η πρόσκληση αυτή από τον Γιώργο Καραμπέτσο μπορεί να εκληφθεί περισσότερο ως μια κίνηση που γίνεται γιατί πρέπει να γίνει, παρά ως μια διαδικασία που θα βοηθήσει στον προγραμματισμό και την οργάνωση των πρωταθλημάτων.

Κάτι τέτοιο για να γινόταν και να είχε αποτέλεσμα  έπρεπε χρονικά να προηγηθεί  η πρώτη συνάντηση των αποφάσεων και ίσως να τις καθόριζε, ειδικά μετά τις ανακατατάξεις που δημιουργήθηκαν. Οι συναντήσεις θα είναι μια τυπική διαδικασία και δεν θα γίνει από αυτές κανείς σοφότερος.

Με δεδομένο ότι την προεκλογική του δέσμευση για μείωση των παραβόλων ο Γιώργος Καραμπέτσος την παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες (μαζί με το 1000000€ της χορηγίας) με την παρουσία του στις συναντήσεις θα αναλωθεί στη συνήθη τακτική του.

Αφορισμός στο παρελθόν για τα χρέη (στο πρόσφατο που τον βολεύει) δύο τρεις κουβέντες «σε άπταιστα ελληνικά» από αυτές που μόνο αυτός συνήθως αντιλαμβάνεται, και κατά τα άλλα, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...