Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η ΕΟΠΕ πληρώνει

Η ΔΙΚΗ στο πλαίσιο της πολύπλευρης και εποικοδομητικής ενημέρωσης, προσπερνώντας και παρακάμπτοντας τα εμπόδια και τις σκοπιμότητες που επιβάλλει η ΕΟΠΕ στη ροή των πληροφοριών και των γεγονότων, αποκαλύπτει σήμερα μια σημαντική είδηση. Αφορά την έγκριση ενός μεγάλου μέρους της επιχορήγησης της ΓΓΑ, γεγονός που ενδιαφέρει κυρίως τους εργαζόμενους για την καταβολή της μισθοδοσίας τους, αλλά όχι μόνο αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε και δρομολογήθηκε η εκταμίευση της πρώτης δόσης της αυξημένης φετινής επιχορήγησης ποσού €580.000 (Δείτε σχετικά). Το ποσό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα δώσει λύση σε όλα τα τρέχοντα προβλήματα της ΕΟΠΕ αλλά και σε οφειλές που έρχονται από το παρελθόν.

Η δική μας αναφορά γίνεται για να δοθεί τέλος στην προσμονή και αγωνία των απλήρωτων εργαζομένων Ομοσπονδίας και Ενώσεων, των συνεργατών καθώς και των συναλλασσομένων με την ΕΟΠΕ. 

Η ενισχυμένη επιχορήγηση αποτελεί ταυτόχρονα ένα σημαντικό προεκλογικό μποναμά για την Ομοσπονδία, που αν την εκμεταλλευτεί και έχει συνετή διαχείριση θα λύσει πολλά προβλήματα και θα διευκολύνει τη λειτουργία της.

Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανακαλύψαμε ότι εγκρίθηκε ποσό €200 για τη μετάβαση του Γενικού Διευθυντή της ΕΟΠΕ σε Ιεράπετρα και Σέρρες για το Final 4 του κυπέλλου ανδρών και γυναικών (Δείτε εδώ) και ποσό €500 για τη μετάβαση άλλων υπαλλήλων στις Σέρρες (Δείτε εδώ).

Τα συγκεκριμένα ποσά αποτελούν συνέχεια της αρχικής δαπάνης που είχε πραγματοποιηθεί (Δείτε εδώ) και αναφέρεται σε δαπάνες που θα πραγματοποιηθούν για την ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών και την αποκατάσταση των ζητημάτων ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων που προέκυψαν από τη παρέμβαση της αστυνομίας για το κύπελλο γυναικών στις Σέρρες (Θυμηθείτε εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, η ΔIΚΗ θα είναι παρούσα και σε εγρήγορση στη μάχη της ενημέρωσης και απέναντι σε κάθε απόπειρα απόκρυψης της αλήθειας ειδικά αν κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Όλα στο ΦΩΣ λοιπόν...