Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Μικρά… ενημερωτικά

Με νέα έξοδα επιβαρύνθηκε η ΕΟΠΕ για τη προετοιμασία του F4 ανδρών και γυναικών.

Τα ποσά που χρεώθηκε, σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, από τις νέες επισκέψεις αρχικά του διευθυντή στην Ιεράπετρα (€400 + €250) αλλά και για τις Σέρρες με προβλεπόμενες δαπάνες για μεταφορά και διατροφή του προσωπικού €700, τοποθέτησης και ταινιών διαγράμμισης taraflex €500, ενώ υπάρχει κωδικός πρόβλεψης για διαφορά έξοδα αγοράς διαφόρων υλικών €300 (Δείτε εδώ).

Θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζαμε πως διαμορφώνεται το κόστος και κατανέμεται η συμμετοχή τόσο της ΕΟΠΕ, όσο και των διοργανωτών στα έξοδα των F4.

Η ΕΟΠΕ πλήρωσε ποσά €800 για τα λουλούδια που μοίρασε στις αθλήτριες για τη γιορτή της γυναίκας, και  €625 σε εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών (με ποια αιτιολογία;).

Εντύπωση προκαλεί το πρακτικό της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ την 5η Μαρτίου, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορά τα έξοδα για το beachvolley και το snowτίποτα.

Περιγράφει διαφορά ποσά που δαπανήθηκαν με πιο χαρακτηριστικές τις δαπάνες €2.350 για εξόφληση (των ανώνυμων) συνεργατών του snowτίποτα και €1.100 για εξόφληση εξόδων διαιτησίας για το διήμερο του snowτίποτα.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε...