Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί η συνεχιζόμενη μυστικοπάθεια με την οποία χειρίζεται ο Γιώργος Καραμπέτσος το ζήτημα των αποσπάσεων στην ΕΟΠΕ των ΚΦΑ για την περίοδο 2018-19.

Έχουμε αναφερθεί και επισημάνει τις παραμέτρους του συγκεκριμένου ζητήματος σε προηγούμενες αναφορές μας (Θυμηθείτε εδώ). Σύμφωνα με το σκεπτικό που έχει εμπιστευτεί στους συνεργάτες του, ο Γιώργος Καραμπέτσος έχει κατηγοριοποιήσει όσους έχουν υποβάλλει τη σχετική αίτηση στη Ομοσπονδία, ανεξάρτητα από τα προσόντα τους.

Στην πρώτη κατηγορία, είναι ο σκληρός πυρήνας, οι «Ταλιμπάν», τα «κομματόσκυλα» της ΕΟΠΕ, όσοι δηλώνουν πίστη και υποταγή.

Στη δεύτερη κατηγορία είναι η «ψηφοθηρική» ομάδα, άτομα που δεν τα συμπαθεί ιδιαίτερα, αλλά  θα τα συμπεριλάβει στη λίστα για να διατηρήσει κάποιες ισορροπίες με ενώσεις ή με πρόσωπα ενός κύκλου διευρυμένης επιρροής.

Στην τρίτη και τελευταία κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι αποκλεισμένοι από τη λίστα. Οι συγκεκριμένοι, είναι πρόσωπα που είτε αντιπαθεί ο Γιώργος Καραμπέτσος, είτε φοβάται ότι με την παρουσία τους, θα αποκαθηλωθεί η «ιεραρχία» όπως την έχει ο ίδιος καθορίσει.

Τα απαιτούμενα προσόντα είναι συνήθως αντιστρόφως ανάλογα της σειράς επιλογής, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ. 

Η αναξιοκρατία και η οικογενειοκρατία κυριαρχεί και σε αυτό το επίπεδο για αυτό οι μεθοδεύσεις γίνονται εν κρυπτώ.

Η ΔΙΚΗ θα παραμείνει πιστή στη μάχη της ενημέρωσης και της αποκάλυψης της συναλλαγής, θα είναι διαρκώς στη πρώτη γραμμή της υπεράσπισης του δικαίου και της δυνατότητας διεκδίκησης μιας καλύτερης ημέρας για το άθλημά μας. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν επιλέγονται οι καλύτεροι.