Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Aναγνώστης με επιστολή του μας καταγγέλλει, όσα διαδραματίστηκαν σε αγώνα νεανίδων της προημιτελικής φάσης. Χωρίς να μπούμε στην ουσία της καταγγελίας μας μένει η θλίψη για την αμφιβολία, τη δυσπιστία, την απουσία εμπιστοσύνης και τη ζημιά που έχει κάνει η διοίκηση Καραμπέτσου με τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα και τη προσπάθεια δημιουργίας μηχανισμού ελέγχου, σε ολόκληρο το οικοδόμημα του Ελληνικού βόλεϊ.

Μετά από όλα αυτά είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Διαβάστε την επιστολή
Αγαπητή Δίκη

Απευθυνόμαστε σε σας, γιατί δυστυχώς δεν έχουμε άλλο τρόπο έκφρασης διαμαρτυρίας για αυτό που ζήσαμε σε βάρος της προσπάθειας και του ιδρώτα των κοριτσιών του Φοίβου Μελισσίων.

Το Σάββατο (10/3/18) στο γήπεδο του Αιγάλεω, γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς αδικίας.

Στον αγώνα της προημιτελικής φάσης νεανίδων μεταξύ Ολυμπιακού -Φοίβου Μελισσίων, η διαιτησία των Μυλωνάκη-Καπάνταη, με τις αποφάσεις τους, που οδήγησαν στην αποβολή του προπονητή του Φοίβου (Σωτήρη Αμαργιαννάκη), προκάλεσαν όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιγνίδι και καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Η εύνοια προς τον Ολυμπιακό είχε απώτερο στόχο, όχι την ίδια την ομάδα του Πειραιά, αλλά την ομάδα του Αιγάλεω, αφού η κατάκτηση της α΄ θέσης στον όμιλο από τον Ολυμπιακό εξυπηρετούσε το Αιγάλεω (που ήταν 2ο στον άλλο όμιλο) που προτιμούσε μια ομάδα γνωστή αγωνιστικά (Ολυμπιακό) από τον άγνωστο Φοίβο.

Είναι άξιο απορίας η τοποθέτηση του διεθνή διαιτητή (Μυλωνάκη) και προέδρου των διαιτητών της Αθήνας και ενός έμπειρου διαιτητή (Καπάνταη) να διευθύνουν τη προημιτελική φάση ενός αγώνα νεανίδων και ταυτόχρονα η αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα.

Πραγματικά κρίμα, γιατί μέχρι τώρα, στο άθλημά μας θεωρούσαμε, ότι μόνο το ανθρώπινο λάθος καθόριζε με άδικα σφυρίγματα το αποτέλεσμα.