Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...

Σε ποιούς εμπιστευόμαστε τους νέους
Στο βίντεο από τον αγώνα (Πήγασου Πολίχνης-Νέστορα Θεσσαλονίκης, 29/10/2017) φαίνεται η ενέργεια του προτεινόμενου από την ΕΟΠΕ προς απόσπαση, ως ομοσπονδιακός προπονητής, κ. Χρήστου Πάτρα προπονητή του Νέστορα Θεσσαλονίκης, όπου ενώ το σκορ είναι 2-1 σετ και 24-17 υπέρ της ομάδας του, βάζει στο γήπεδο έναν αθλητή μικρής ηλικίας να αγωνιστεί για να "πικάρει" τους αντιπάλους.

Αδιαφορεί για τον κίνδυνο τραυματισμού ενός μικρού παιδιού, προκειμένου να προσβάλλει τους αντιπάλους (αθλητές & προπονητή).

Ο σχολιασμός του blog της Θεσσαλονίκης, υπογεγραμμένος από τονορισθέντα από την ΕΟΠΕ, υπεύθυνο Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας κ.ΜΠΑμπη ΚΑΡασαρλίδη, αναφέρεται στην αποβολή του άλλου προπονητή. Φαίνεται ότι η συμπεριφορά του «προστατευόμενου» του δεν του έκανε καμία εντύπωση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και οι δύο (κ.κ Πάτρας και Καρασαρλίδης) φέρουν την παιδαγωγική ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ΕΟΠΕ αλλά και τα  ΜΜΕ και οι λειτουργοί τους θα στηλιτεύσουν αυτές τις συμπεριφορές;

Είναι ευχαριστημένη η Διοίκηση της ΕΟΠΕ από τις συμπεριφορές των εκλεκτών και «προστατευόμενών» της;