Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μαθήματα πρακτικής αριθμητικής Νο1
Σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος, της εσχάτως επονομαζόμενης  Volleyleague γυναικών (κυρίως μετά τα όσα προηγήθηκαν της έναρξής της), φαίνεται ότι αποτέλεσαν οι «εμφανίσεις» της ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς κατά την 1η αγωνιστική. 

Η διαπίστωση ότι τα ρούχα ανήκουν στην εταιρεία της οικογένειας της συντρόφου του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. προκάλεσε θυμηδία και ειρωνικά σχόλια μετά τις αναταράξεις, τις ανακατατάξεις, τις παλινωδίες, τις διπλές μετεγγραφές, και όλο αυτό το αλισβερίσι μέχρι την οριστική συμμετοχή της συγκεκριμένης ομάδας στο πρωτάθλημα. Και μετά από όλα αυτά τι; Είχαμε αναρωτηθεί και παλαιότερα, το θέτουμε και τώρα, τελικά όλα είναι δουλειά;

Για τα παραπάνω έχουμε αναφερθεί σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε. Αυτό που μας έχει απομείνει είναι να επαναλαμβάνουμε μονότονα την διαφορά του «νόμιμου» και του «ηθικού» και την παραδοχή ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι «τίμια» αλλά  πρέπει και να «φαίνεται».

Διαβάστε εδώ τις παλιότερες αποκαλύψεις μας που επιβεβαιώνουν τα όσα περιγράφουμε.
Μαθήματα πρακτικής αριθμητικής Νο2

Δε έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η εξαιρετική εμφάνιση αθλήτριας της παρά λίγο αποχωρήσασας ομάδας και έδωσε την ευκαιρία στην εταιρεία για τζάμπα διαφήμιση μέσω του site της Ομοσπονδίας. 

Η ανακήρυξη της σε MVP της αγωνιστικής έδωσε την ευκαιρία να προβληθούν τα ρούχα της εταιρείας στη πρώτη σελίδα του νέου site για  μερικές ημέρες. Έτσι η εταιρεία εξασφάλισε τζάμπα διαφήμιση και ωραίο μοντέλο για τα νέα σχέδια των εμφανίσεων. 

Όμως όταν η MVP της αγωνιστικής ανακηρύσσεται από τα στελέχη του Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ε.Ο.ΠΕ. (που επιλέχθηκαν και προσελήφθησαν από τον πρόεδρο) και αυτό συνεπάγεται προβολή για μερικές ημέρες στο site της Ομοσπονδίας  και στα  άλλα site του χώρου, πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δούμε ως MVP όλα τα σχέδια της εταιρείας;