Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Χορηγίες σε είδος, πληρωμές σε χρήμα;

Τη συνεργασία με εταιρεία Marketing γνωστοποίησε η ΕΟΠΕ με ανάρτησή της στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (Δείτε εδώ). Η συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία προϋπάρχει με το τμήμα Beach Volley, εδώ και  δεκαετίες.

Δεν γνωρίζουμε αν η ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ επικαιροποιεί και διευρύνει την υπάρχουσα συνεργασία ή πρόκειται για νέα συμφωνία.

Αν η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορά νέα συνεργασία θα ήταν σκόπιμο και δεοντολογικά ορθό να είχε προηγηθεί πρόσκληση ενδιαφέροντος υπό μορφή διαγωνισμού. Γιατί αποκλείστηκε η πιθανότητα κάποιας καλύτερης προσφοράς;

Όσον αφορά το περιεχόμενο της συνεργασίας ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η εταιρεία θα παίρνει ποσοστό 20% από όποια χορηγία φέρνει στην ΕΟΠΕ, οι χορηγίες σε είδος (που είναι οι συχνότερες), θα κρίνονται κατά περίπτωση, όπως γράφει η απόφαση.

Αλήθεια τι σημαίνει αυτό; Πως θα κοστολογείται η χορηγία σε είδος; Θα επιστρέφει σε είδος το 20% στην εταιρεία Marketing; Μήπως, τελικά, η ΕΟΠΕ θα πληρώνει σε χρήμα, χορηγίες που λαμβάνει σε είδος;

Τα δικά μας, δικά μας και τα δικά σας, πάλι, δικά μας; Τις απαντήσεις για άλλη μια φορά καλείται να δώσει η διοίκηση της ΕΟΠΕ και ο Γιώργος Καραμπέτσος.