Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

Την ομάδα των αποκαλούμενων «ροτβάιλερ» της ΕΟΠΕ, (όπως εύστοχα αποκάλεσε αναγνώστης μας), φαίνεται ότι θέτει ως επικεφαλείς στον κατάλογο - ψηφοδέλτιο των αποσπάσεων, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της ΔΙΚΗΣ, ο Γιωργος Καραμπέτσος.

Την πρώτη θέση της λίστας των 24, που έστειλε η ΕΟΠΕ στη ΓΓΑ, καταλαμβάνει ο Περικλής Μπακοδήμος, με δεύτερο το Βαγγέλη Περόπουλο και τρίτο κατά σειρά τον αδελφό του πρώτου, Γιώργο Μπακοδήμο.

Με τους επικεφαλείς ο Γιώργος Καραμπέτσος δίνει το στίγμα, το πνεύμα και το μέγεθος της συναλλαγής. Κλείνει το μάτι σε αυτούς που είχαν στη ζωή τους διαβατήριο την κομματική ταυτότητα ή «Μπάρμπα στην Κορώνη», πρόσωπα ιδιαίτερα χρήσιμα «στο δούναι και λαβείν» και στη «στήριξη με ανταλλάγματα», που έχει προτάξει ως βασικό σκοπό, η διοίκησή του Γιώργου Καραμπέτσου.

Η λίστα των προτεινόμενων προπονητών είναι ουσιαστικά το ψηφοδέλτιο των αποσπάσεων. Η επιλογή των προσώπων έχει πρωταρχική και κυρίαρχη λογική, τη συλλογή ψήφων, την εκδούλευση και τη διαμόρφωση ευνοϊκών συσχετισμών για τη διοίκηση, και δευτερευόντως ή τριτευόντως την αξιολόγηση και την αξιοποίηση των ικανότερων προπονητών - εκπαιδευτικών, με βάση τις ιεραρχημένες ανάγκες του αθλήματος.
Η υπόλοιπη λίστα (Θυμηθείτε εδώ, την κατηγοριοποίησή της) περιέχει πρόσωπα πρόθυμα να ανταλλάξουν την αργομισθία με την υποστήριξη στη διοίκηση και την ένταξη τους στο μηχανισμό των «πιστών», «υπάκουων» και κατ’ ανάγκη παρατρεχάμενων της διοίκησης του Γιώργου Καραμπέτσου.

Η δική μας ευθύνη είναι αν συνεχίζουμε να παραμένουμε θεατές των παθογενειών της μεταπολίτευσης ή θα αποφασίσουμε να αντιδράσουμε και να καθαρίσουμε «την κόπρο του Αυγεία».