Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Δρουν στα μουλοχτά
Στον αντίποδα των τελευταίων αποκαλύψεων του σκανδάλου των αποσπάσεων που έφερε το θέμα στη Βουλή, το blog εξουσίας της Θεσσαλονίκης προχώρησε μονομερώς, υποκαθιστώντας την ΕΟΠΕ, σε γνωστοποίηση των ΠΟΠ της ΕΠΕΣΘ (Δείτε εδώ) με τους περισσότερους να είναι και στη λίστα των αποσπασμένων.

Ο υπεύθυνος Ανάπτυξης της ΕΠΕΣΘ με την αυτόνομη δράση του blog του, που λειτουργεί ως κράτος εν κράτει, εκθέτει τον Γιώργο Καραμπέτσο, διπλά. Από τη μια πλευρά, τον παρακάμπτει ανακοινώνοντας τους ΠΟΠ της Θεσσαλονίκης και από την άλλη, «του κουνάει το δάχτυλο» για την καθυστέρηση να ανακοινώσει η ΕΟΠΕ τους υπόλοιπους ΠΟΠ.

Έτσι και οι δύο, Καραμπέτσος και υπεύθυνος Ανάπτυξης, συμπεριφέρονται κουτοπόνηρα στον κόσμο του αθλήματος, αφού γίνονται γνωστοί μόνο οι ΠΟΠ της ΕΠΕΣΘ, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι. Χαρακτηριστικό δείγμα γραφής και διοικητικού ήθους του Γιώργου Καραμπέτσου είναι ότι η επιλογή των ΠΟΠ έγινε χωρίς να υπάρξει ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος από υποψήφιους προπονητές. Δηλαδή, η επιλογή έγινε στα μουλωχτά.

Η επιτροπή Ανάπτυξης και ο ΣΕΠΠΕ τι άποψη έχουν για την κατάργηση της ανοικτής διαδικασίας;

Το μοναδικό αξιοσημείωτο στα πρόσωπα είναι η παρουσία της Μαρίας Γαβαλά που την περασμένη χρονιά είχε απορριφθεί από το Γιώργο Καραμπέτσο, αν και είχε ξαναπροταθεί από τη Ένωση (είχαμε αναφερθεί εκτενώς, Θυμηθείτε εδώ) αλλά φέτος εξαναγκάστηκε να τη συμπεριλάβει στη σχετική λίστα.