Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Με άκρα μυστικότητα συνεχίζει να διαχειρίζεται ο Γιώργος Καραμπέτσος τις αποφάσεις που επικυρώθηκαν από τη συνεδρίαση του ΔΣ, μετά την παρέλευση μιας εβδομάδας. Αφού απόκρυψε τη θεματολογία και την ημερομηνία διεξαγωγής της συνεδρίασης (μόνο η ΔΙΚΗ τη γνωστοποίησε), συνεχίζει «να ποιεί τη νήσσαν» αποσιωπώντας και συγκαλύπτοντας όλες τις αποφάσεις που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ.

Για παράδειγμα, οι αποσπάσεις των ΚΦΑ, οι προσλήψεις των ΠΟΠ (καταργώντας τις ηλεκτρονικές αιτήσεις ενδιαφέροντος που είχαν καθιερωθεί), οι εγκρίσεις των δαπανών χωρίς καμία ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (μπορείτε να παρακολουθείτε εδώ) αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα περιπτώσεων που συμπληρώνουν το πάζλ της θλιβερής εικόνας που διαμόρφωσε από τη πρώτη ημέρα της εκλογής της η συγκεκριμένη διοίκηση.

Ποια λογική όμως και ποια ανάγκη οδηγεί το Γιώργο Καραμπέτσο και τη παρέα του σε αυτή την πρωτοφανή σε μέγεθος προσπάθεια να κρύψει τις επιλογές και τη βούληση του ΔΣ για το άμεσο μέλλον του αθλήματος;

Γιατί αρνείται τη δημόσια λογοδοσία; Τι φοβάται, τι θέλει να αποφύγει, για ποιο πράγμα ντρέπεται για να λειτουργεί με τόση κρυψίνοια και μυστικοπάθεια;

Όταν με επιμέλεια κρύβεις και κρύβεσαι από τα σωματεία και το κόσμο του βόλεϊ, τότε οι αποφάσεις σου να είναι ανάξιες λόγου, χωρίς τεκμηρίωση, αναξιοπρεπείς και αναξιόπιστες.

Η ΔΙΚΗ έχοντας τη πληροφόρηση αλλά και τη μεθοδολογία ανάλυσης των συμπτωμάτων του φαινομένου «Καραμπέτσου», γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τις επιλογές προσώπων, το σκεπτικό που τις συνδέει και τη μικροπολιτική που τις υπαγορεύει. Γνωρίζει τι εξυπηρετεί ο στρουθοκαμηλισμός των διοικούντων την ΕΟΠΕ που έχει αφετηρία την ανεπάρκειά τους.

Στην παρούσα φάση δε θα σταθεί στην ονοματολογία, ούτε θα μπει στο πειρασμό της εύλογης αλλά και εύκολης κριτικής προσώπων και καταστάσεων. Θα συνεχίσει αποκαλύπτοντας και περιγράφοντας τα συμπτώματα και την παρακμή, αφήνοντας τους αναγνώστες και το κόσμο «ιδίοις όμμασι» να βγάλει και τα δικά του συμπεράσματα.