Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ

Σε εκδήλωση ιστορικού σωματείου που αυτoπροσδιόρισε την πορεία του, ως νέα αρχή, ένα χρόνο μετά τη μεγάλη απώλεια του ηγέτη του, η νέα εποχή ανέδειξε τη συναλλαγή σε όλο της το μεγαλείο.

Η παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ στην εκδήλωση, η παρουσίαση της νέας φανέλας από την εταιρεία ρούχων του, και η απόσπαση του προπονητή της ομάδας στην ΕΟΠΕ (συμπεριλαμβάνεται στη λίστα-ψηφοδέλτιο) επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Τα ονόματα τα γνωρίζουν όλοι και είναι πλεονασμός η αναφορά τους. Είμαστε σε ένα άθλημα που όλοι γνωριζόμαστε καλά. Άραγε τα σωματεία του β’ ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία με το ιστορικό σωματείο θα τύχουν της ίδιας προεδρικής τιμής σε δικές τους εκδηλώσεις;

Θα αποσπαστεί ο προπονητής τους στην ΕΟΠΕ, ώστε απερίσπαστος να δουλεύει για τη νέα πορεία του ιστορικού σωματείου; Τι θα πρέπει να κάνουν; Μήπως να ψωνίσουν το αθλητικό υλικό από την εταιρεία συμφερόντων του προέδρου;

Δυστυχώς, η συμμετοχή του Γιώργου Καραμπέτσου στη διοίκηση της ΕΟΠΕ είναι δουλειά. Και από ότι φαίνεται το μόνο ενδιαφέρον του είναι οι δουλειές να μεγαλώνουν.