Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ...

Με τυρί και Φάκα
Στα κρυφά και για άλλη μια φορά χωρίς να γνωστοποιηθεί θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΟΠΕ. Την Δευτέρα 20/11/17 έχει προγραμματιστεί να επικυρωθούν οι προσλήψεις των προπονητών και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες και την Ανάπτυξη.

Βέβαια ούτε κουβέντα για συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικών ομάδων και Ανάπτυξης. Τα μέλη των Επιτροπών και κυρίως οι φίλτατοι κκ. Κυριακίδης, Μαργαρίτης, Μελισσουργός και Χαριτωνίδης που πρωτοστάτησαν στην εκλογή του Προέδρου και είναι εξέχοντα μέλη στις Επιτροπές, πως αισθάνονται που πληροφορούνται τις αποφάσεις του άτυπου, παρά τω προέδρω, Ιερατείου και απλά τις επικυρώνουν;

Θεωρούν τον εαυτό τους συνυπεύθυνο της αναξιοκρατίας που επιδημεί στην ΕΟΠΕ ή όχι;

Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε ότι αυτό που έχει χαρακτηρίσει τις επιλογές και την πρακτική του προέδρου, μέχρι σήμερα, θα συνεχιστεί μακριά και πέρα από τις πραγματικές ανάγκες του αθλήματος.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα προσπαθήσει και αυτή την φορά να «χωρέσει» όλες τις υποχρεώσεις και τα ρουσφέτια που έχει επωμισθεί. Στη μικρή χώρα μας όσοι δεν έχουν ικανότητες έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη».

Το παιγνίδι των έξωθεν παρεμβάσεων «χόντρυνε» καθώς είχαμε πολλά τηλέφωνα από πολιτικά πρόσωπα (υποχρεώσεις των εκλογών) για να επιβάλλουν συγκεκριμένες, μέτριες και κάτω του μετρίου, επιλογές.

Έτσι, οι μέτριοι κάνουν τη δουλειά  του προέδρου, αφού το μπλέξιμο με τους απαιτητικούς είναι πάνω από τις μέτριες δυνατότητες του. Όμως, ο πολιτικός αμοραλισμός του, που χτίζει και συντηρεί μία αρμάδα μέτριων συνεργατών για να μπορεί να  συνυπάρχει μαζί της, έχει κόστος. Και αυτή την φορά το βόλεϊ θα πληρώσει το μάρμαρο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ για άλλη μια φορά δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ίσως γιατί πάντα επέλεγε τον εύκολο δρόμο της συναλλαγής ως στοιχείο της πολιτικής του. Στις περιπτώσεις αυτές στο τέλος γίνεσαι πιόνι αφού άλλοι αποφασίζουν.

Αυτό όμως οφείλεις να το γνωρίζεις κύριε πρόεδρε. Το τυρί της ψευτοπρόσβασης στα πολιτικά γραφεία το είδες, την ΦΑΚΑ;