Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΧΑΚΙ

Χωρίς ντροπή…
Μνημείο μικροπολιτικής και άθλιας συναλλαγής μπορεί να χαρακτηριστεί,  το περιεχόμενο της  χθεσινής ανακοίνωσης των αποφάσεων, του ΔΣ της ΕΟΠΕ και η καθημερινή δικαίωσή μας, σε όσα έχουμε αναφερθεί και αφορούν το σύστημα διαπλοκής και τις παραφυάδες του, που σε κάθε ευκαιρία  ασελγούν πάνω στο πτώμα του ελληνικού βόλεϊ.

Το πρόβλημα του Ελληνικού βόλεϊ έτσι όπως το αντιλαμβάνονται οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας είναι επικοινωνιακό. ΔΕΝ είναι οικονομικό, ΔΕΝ είναι πολιτικό, ΔΕΝ είναι το γεγονός, ότι ζούμε το απόλυτο μπάχαλο με τον διασυρμό των Εθνικών Ομάδων και των πρωταθλημάτων. Ότι χάθηκε η χορηγία των 100.000€ της ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ, ότι αυξήθηκαν τα παράβολα που είχε δώσει λόγο τιμής ο Γιώργος Καραμπέτσος ότι θα μείωνε, ότι ενώ είχε εξασφαλίσει 1000000€ για την επόμενη μέρα της ΕΟΠΕ και αυτά χάθηκαν ή ξεχάστηκαν στο δρόμο.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς και τι να πρωτοθαυμάσει; Από όλα έχει ο μπαξές, «ρουσφέτια» σε ημετέρους, παράτυπες και παράνομες μετεγγραφές, ανικανότητα και ατολμία στην δρομολόγηση εξελίξεων, συμπληρώνουν την σημερινή εικόνα.

Πως αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν αυτήν την πραγματικότητα; Πολύ απλά. Εξοφλώντας προεκλογικά γραμμάτια. Αλήθεια είναι δυνατόν, όταν έχει οικονομικό πρόβλημα η ΕΟΠΕ, αυτοί να προσλαμβάνουν άλλους 3 δημοσιογράφους;

Οι ίδιοι δεν είναι που αρνήθηκαν φιλικά στις Εθνικές ομάδες, πήραν προπονητές με τον μήνα με το πρόσχημα της έλλειψης χρημάτων και των χρεών που υπάρχουν;

Χρειάζεται το γραφείο τύπου της ΕΟΠΕ 4 άτομα για να προπαγανδίζουν το έργο που επιτελείται; Πράγματι είναι δύσκολο να κάνεις το άσπρο μαύρο και να δημιουργήσεις μια εικονική πραγματικότητα, αλλά είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, όταν είναι ανήμπορος και ανίκανος να διαχειριστεί στοιχειωδώς την καθημερινότητά της.

Με αυτόν τον τρόπο «εξαγοράζεις» την σιωπή φτιάχνοντας ταυτόχρονα ένα προπαγανδιστικό μηχανισμό. Στην λογική αυτή είναι και η τοποθέτηση τεχνικού συμβούλου ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας, για να εξασφαλιστεί η στήριξη του μπλογκ της Θεσσαλονίκης, μετά την τελευταία τους προειδοποίηση (ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ....Ε...ΚΑΙ ;;;;).

Όσο για την στάση του Κώστα Χαριτωνίδη, μόλις προχθές σας ενημερώσαμε αναλυτικά για την περίπτωση του, την δυσαρέσκειά του και το τελεσίγραφο που απηύθυνε στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος για να τον αποκαταστήσει μετά το στραπάτσο που του επιφύλαξε, καταργώντας τον από Τεχνικό σύμβουλο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, βρήκε έναν πονηρό τρόπο για να εξιλεωθεί απέναντι του.

Τον έχρισε τεχνικό υπεύθυνο ανάπτυξης, δίνοντάς του μια θέση-τίτλο χωρίς αντικείμενο δράσης. Μας θύμισε στην ελληνική ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο» και τον Γιώργο Κωνσταντίνου ο οποίος έχοντας έναν αδελφό ψώνιο, τον έχρισε διευθυντή  (αυτού και του αδερφού του) για να τον βάλλει να δουλέψει.

Στην περίπτωσή μας, για να μην ενοχλεί... Εξακολουθείτε να απορείτε γιατί το ελληνικό βόλεϊ νοσεί βαριά;

Η απάντηση καθώς και τα συμπεράσματα δικά σας...