Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

Με αφαίρεση και διαίρεση
Η βιαστική προσπάθεια του Γιώργου Καραμπέτσου για την δημιουργία τετελεσμένων στο θέμα των ξένων και η εκ των υστέρων διάθεση να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι προδίδει τις προθέσεις του.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων που τον έφεραν στην διοίκηση, δεν το έκαναν για απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα, κάνοντας διακοπές στα Πανελλήνια σιρκουί του beach volley και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες.

Έρχεται η στιγμή και η ώρα που τα σωματειακά συμφέροντα βρίσκονται στην ίδια ζυγαριά με το συμφέρον του αθλήματος και εκεί που πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσεις, ήδη έχουν αποφασίσει άλλοι για σένα. Ο ρόλος σου ως Ομοσπονδία, θα αρκείται απλώς να διαχειρίζεται επικοινωνιακά το αποτέλεσμα, κερδίζοντας χρόνο και εξωραΐζοντας τις συνέπειες.

Για άλλη μια φορά η διοίκηση, δεν φάνηκε αντάξια του θεσμικού της ρόλου που είναι να καθοδηγεί, να εμπνέει, να ενώνει.

Αντί αυτού, λειτουργεί μικροπολιτικά, δυστυχώς αφαιρώντας και διαιρώντας και όχι προσθέτοντας και πολλαπλασιάζοντας όπως όφειλε, για να πάμε μπροστά. 
Και αυτό είναι ενδεικτικό της φιλοσοφίας και εντελώς ανεξάρτητο του αριθμού των ξένων που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.

ΥΓ1.Το site της διαπλοκής προσπάθησε να εμφανίσει το πρόβλημα, ως προσωπική βεντέτα του προέδρου του ΠΣΑΠ, θέλοντας να υποβαθμίσει τον αγώνα του, παρουσιάζοντάς το ως μια προσωπική διαφορά.

ΥΓ2 Ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ Σάκης Ψάρρας, που εκπροσωπώντας τον, είχε υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο πρόωρα παραβιάστηκε, γιατί σιωπά;

Η διαφορετική θέση που βρίσκεται σήμερα (προπονητής σε ομάδα της Λίγκας) του στερεί το δικαίωμα γνώμης και την υποχρέωση υπεράσπισής της; Η μήπως η γνώμη του καθορίζεται από την εκάστοτε θέση εργασίας του;