Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΟΛΕΪ-ΧΑΝΤΜΠΟΛ Η "ΦΑΜΠΡΙΚΑ"

Με αφορμή το θέμα των αποσπάσεων λάβαμε επιστολή αναγνώστη o oποίος σχολιάζει την επικρατούσα μεθοδολογία και παράλληλα μας έστειλε σχετικό άρθρο του μέλους του ΔΣ της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη που καυτηριάζει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται αυτές από την ΓΓΑ αλλά και τις Ομοσπονδίες και λειτουργούν εις βάρος της ανάπτυξης…

Η επιστολή αναγνώστη

Αγαπητοί φίλοι σας παρακολουθώ παρόλο που είμαι φίλαθλος του αθλήματος όχι προπονητής η παίκτης.

Μου έκανε εντύπωση η εμπεριστατωμένη άποψη και η γνώση σας που αφορούσε τις αποσπάσεις.

Το θεωρώ αλητεία εφόσον ομοσπονδίες βαφτίζουν ομοσπονδιακό παγκορασίδων η παίρνουν 5 τεχνικούς συμβούλους κάνοντας έτσι το κομματικό στρατό τους . Σtο παρακάτω κείμενο ο κ Σταματιάδης μέλος του ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Χαντμπολ, κουνάει το χέρι στην ελληνική πολιτεία, που μαζί με το Βολλευ ζητούν σχεδόν 50 αποσπάσεις. Πολύ σαπίλα… και όλοι αυτοί που δουλεύουν στα σχολεία ή στα γήπεδα… ίσως να αισθάνονται την αναξιοκρατία.

Ο κ Συναδινος ως γυμναστής δεν γνωρίζει…;
Συγχαρητήρια και πάλι για τα άρθρα σας
Γ.Λ

Το άρθρο του Κώστα Σταματιάδη   
Βγαίνουν κάτι καταπληκτικές ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας τις τελευταίες μέρες, σε σχέση με τις αποσπάσεις γενικότερα αλλά και ειδικά των Ομοσπονδιακών.

Οι άνθρωποι μιλάνε για τα τέλη του Σεπτέμβρη, με μία εμμονική άνεση που ειλικρινά εξοργίζει… Γιαυτό και υπάρχει καθημερινό «σκότωμα» με το Υφυπουργείο και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με το τελευταίο χθες.

Ξέρετε, στην ζωή, στην δουλειά, σε μία θέση εξουσίας, σε μία θέση ευθύνης, δεν είναι κακό να είσαι άσχετος. Άλλωστε, κανείς δεν γεννήθηκε να ξέρει τα πάντα.

Κακό είναι, να είσαι ξερόλας, να μην ακούς και εγωιστικά να λες ότι θα γίνει έτσι, επειδή το λέω εγώ. Γιατί; Γιατί έτσι γουστάρω.

Εμείς σαν Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, έχουμε προγραμματίσει μία σειρά από δράσεις μέσα στον Σεπτέμβρη. Οι περισσότερες αφορούν το Be Active, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αθλητισμού της ΓΓΑ και όχι μόνο.

Με ποιους θα τις κάνουμε;;; Τις ενδεχόμενες προετοιμασίες των Εθνικών Ομάδων με ποιους; Όλα τα προγράμματα με τα σχολεία με ποιους;;

Όλες τις κοινωνικές δράσεις με ποιους; Δεν μπορεί να έχουν φύγει οι λίστες των αποσπάσεων, από το Υφυπουργείο και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 3 Αυγούστου και να μην έχει γίνει τίποτα ακόμα. Είπα να κάνω μια βόλτα από το γραφείο του Υπουργού Παιδείας, να το συζητήσω λιγάκι με τον δικό μου, σουλατσαδόρικο τρόπο, με τους ανθρώπους του Υπουργού.

Μου είπαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού ότι δεν είναι καλή ιδέα και να κάνουμε υπομονή και θα λυθεί το πρόβλημα. Είμαι ο Πρέσβης της υπομονής, μέχρι εκεί όμως, που οι δικοί μας άνθρωποι, δεν θα έχουν πρόβλημα με την οικογένεια τους και την ζωή τους.

Τελειώνετε λοιπόν!!!!!!!
Κώστας Σταματιάδης