Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ

Είναι ο Ισίδωρος  στα πόδια γρήγορος;
Η πρόσληψη νέας επικοινωνιακής ομάδας (γραφείο τύπου) από τον Γιώργο Καραμπέτσο ήταν αναμενόμενη όχι τόσο γατί ήταν μέρος των υποχρεώσεων και της εξόφλησης των προεκλογικών του γραμματίων, αλλά κυρίως γιατί η έλλειψη παραγωγικής πολιτικής σε συνδυασμό με την αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων δημιούργησε στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ την ψυχολογική ανάγκη να δημιουργηθεί ένα νέο προφίλ γύρω από τον ίδιο και την διοίκηση του.

Η επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων δεν προκαλεί έκπληξη. Θα θυμάστε σειρά εκπομπών στο συνδρομητικό κανάλι όπου κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας, σε κάθε ευκαιρία και απροκάλυπτα, έδειχναν μεροληπτικά την προτίμησή τους (πολλές φορές χαριεντιζόμενοι) στον Γιώργο Καραμπέτσο.

Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά από τον Φεβρουάριο στο δημοσίευμα ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ στην διαπλεκόμενη δημοσιογραφία και σήμερα επιβεβαιωνόμαστε.

Η δικαίωσή μας, όπως και η πρόσληψή τους ήρθε σε μια χρονική στιγμή που η εκπομπή τους, σταμάτησε και το βόλεϊ εκδιώχθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα του συγκεκριμένου καναλιού.

Για αυτό είναι οι φίλοι, για τις «δύσκολες» στιγμές.Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι τηρώντας την παράδοση του κακώς εννοούμενου δημοσιοϋπαλληλισμού, προσελήφθησαν τρία άτομα, δύο στελέχη και ένας για να βγάζει την δουλειά.

Οι δύο θα έχουν την υψηλή επιστασία της επικοινωνίας, θα δίνουν την κατεύθυνση και τις συμβουλές τους (κανονική αργομισθία δηλαδή), ενώ ο τρίτος δημοσιογράφος (δουλεύει παράλληλα και στο site της διαπλοκής) θα τρέχει την καθημερινότητα της ΕΟΠΕ.

Σκεφθείτε και να μην ήταν χρεοκοπημένη η ΕΟΠΕ τι θα γινόταν. Τουλάχιστον αφού είναι «στελέχη» (θυμάστε το σχετικό ανέκδοτο;) στην δουλειά, θα έχουν φυσική παρουσία στην Ομοσπονδία ή θα σκέφτονται και θα βο(υ)λεύονται στο σπίτι;