Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Στημένο σκηνικό

Οι προπαγανδιστές του site της διαπλοκής ξεπέρασαν αυτή τη φορά τον εαυτό τους. Αναφερόμενοι στις κλήσεις της Εθνικής γυναικών, που φέρεται ότι έκανε ο Ισπανός προπονητής, προσπάθησαν να διασκεδάσουν το αρνητικό κλίμα που δημιούργησαν οι αντιδράσεις και τα εύλογα ερωτήματα, αφού αγνοήθηκαν βασικές παράμετροι της αγωνιστικής περιόδου.

Επέλεξαν δυο τοποθετήσεις παραγόντων (Δείτε εδώ) και εντέχνως τις παρουσίασαν ως εκ διαμέτρου αντίθετες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, κάνοντας νουθεσίες για το καλό του Ελληνικού βόλεϊ.

Οι τοποθετήσεις των παραγόντων δεν ήταν αντίθετες μεταξύ τους, ήταν διαφορετικές. Όταν συγχαίρεις τις αθλήτριες της ομάδας σου που προσκλήθηκαν δεν είσαι απέναντι με κάποιον που με στοιχεία καταγγέλλει ότι δεν ελήφθησαν υπόψη αγωνιστικά κριτήρια σε όλες τις προσκλήσεις.

Δεν αποτελεί αυτό την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος όπως θέλουν να παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι για να υποβαθμίσουν την κριτική. Παρεμπιπτόντως, είναι οι ίδιοι που πριν λίγες ημέρες για να υποβαθμίσουν τις καταγγελίες δυο κορυφαίων ξένων αθλητριών, που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα, που κατήγγειλαν την αναξιοπιστία του πρωταθλήματος που το μέγεθος της συναντούν πρώτη φορά στη καριέρα τους, την προσωποποίησαν.

Ανακάλυψαν ότι την αυστηρότητα την επέδειξε συγκεκριμένη διαιτητής, άρα αυτή φταίει (Δείτε εδώ). Θέλησαν να απαλλάξουν από τις ευθύνες την «κοσμαγάπητη» Διοίκηση της ΕΟΠΕ, παρότι η καταγγελία της αθλήτριας μίλησε για τη διαιτησία για όλες τις αγωνιστικές.

ΥΓ. Η διοίκηση «βάλε καφέ να τα πούμε».

Μετά το κυλικείο της Θεσσαλονίκης, και στις Σέρρες οι συναντήσεις για τη διοργάνωση του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών πραγματοποιήθηκαν σε καφετέρια (και όχι στο Δημαρχείο). Τα συμπεράσματα δικά σας.