Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Και το «τραπέζωμα» στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Η προσεκτικότερη ανάγνωση των τελευταίων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ από την ΕΟΠΕ μας οδήγησε σε θλιβερά συμπεράσματα.

Η διοίκηση της ΕΟΠΕ έκανε στις 26/10 από 07:27 έως 08:37 (σε χρόνο ρεκόρ 1 ώρας και 10', τρομερή παραγωγικότητα) 47 αναρτήσεις που αφορούσαν αποφάσεις 3 Διοικητικών Συμβουλίων που είχαν πραγματοποιηθεί στις 15/1, 26/2, 19/3/2018.

Ενημέρωσε για τις αποφάσεις των 3 Δ.Σ., που είχαν κριθεί ως αναρτητέες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με καθυστέρηση 11, 10 και 9 μηνών. Χαρακτηριστικά, έκανε 17 αναρτήσεις για το 19ο ΔΣ, 29 αναρτήσεις για το 20ο ΔΣ και 11 αναρτήσεις και για το 21ο ΔΣ. Το 21ο ΔΣ, πριν 9 μήνες, πραγματοποιήθηκε με  παρουσία μόνο 12 εκ των 21 μελών του ΔΣ.


Η πλειοψηφία των 12 ήταν μονομερής  (Αθηνοκεντρική), αφού απουσίασαν όλοι οι σύμβουλοι της ΕΟΠΕ που προέρχονται από την Περιφέρεια.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση επικύρωσε προϋπολογισμό και ισολογισμό που κατατέθηκε για ψήφιση στη ΓΣ και δρομολόγησε πληρωμές σχεδόν €300.000, δηλαδἠ ενός σημαντικού μέρους της επιχορήγησης, για μετακινήσεις και έξοδα των Εθνικών ομάδων. Και από εκεί και πέρα το χάος. Όλα στο απόλυτο σκοτάδι.

Αποτελούν «προνόμιο» του Γιώργου Καραμπέτσου και μιας μικρής ομάδας μελών του ΔΣ, πολύ μικρότερης και από τους εμφανιζόμενους παρόντες στο ΔΣ, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Αλλά, αν σταθούμε και στην ουσία των πραγμάτων, γίνεται φανερή η απαξίωση των πάντων, με την αποσιώπηση όλων των συνεδριάσεων του ΔΣ που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και έχουν αποκρύψει οι διοικούντες την ΕΟΠΕ.

Χαρακτηριστική η τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ (26/10/2018), που έγινε εν κρυπτώ και παρότι πέρασαν 10+ ημέρες από τότε μέχρι σήμερα, καμία ανακοίνωση δεν έχει βγει, καμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει, καμία απόφαση δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Όταν έρθει μετά από αρκετούς μήνες η ώρα της ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ των αποφάσεων του τελευταίου ΔΣ, ελπίζουμε να μην συμπεριληφθεί πρακτικό για έξοδα συνεδρίασης, όπως αυτό για τις πίτσες της 26ης  ΦΕΒ 2018 (Δειτε εδώ).

Είναι αυτονόητη υποχρέωση του Γιώργου Καραμπέτσου, των μελών του ΔΣ και των ομοτράπεζων τους να καλύπτουν από την τσέπη τους τις βραδινές εξόδους σε ταβέρνες μετά τις απόκρυφες συνεδριάσεις  τους