Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...


Χείριστη εντύπωση προκάλεσε η μη παρουσία έστω και ενός μέλους του ΔΣ στην υποδοχή των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή τους από τους Μεσογειακούς αγώνες.


Εμφανίστηκαν ανακόλουθοι ακόμη και για αυτό που ίδιοι θέλησαν να προβάλλουν, υποβαθμίζοντας την επιλογή τους και την προσπάθεια των αθλητών. Βέβαια, τις αποστολές υποδέχτηκε ο ένας εκ των επικοινωνιολόγων «μακιγιέρ» του προέδρου για να δημιουργήσει τον σχετικό επικοινωνιακό θόρυβο, αλλά απέκρυψε να επισημάνει την διοικητική απουσία.

Εύλογες απορίες προκάλεσε και η απουσία των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών του Beach Volley από τους Μεσογειακούς αγώνες (δείτε εδώ τα αποτελέσματα).

Με δεδομένο ότι το κόστος των αποστολών καλύπτει η Ολυμπιακή Επιτροπή, θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζουμε γιατί δεν συμμετείχε Ελληνική αποστολή;

Τι τους φόβισε και κρύφτηκαν; Εκτός, αν επιβεβαιώνεται αυτό που κυκλοφορεί ευρέως και αφορά την ουσιαστική διάλυση των Εθνικών ομάδων Beach Volley, κάτι που οι διοικούντες προσπαθούν να αποκρύψουν και στους Μεσογειακούς θα είχε αποκαλυφθεί.

Κατά τα άλλα, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Volley, αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις δωρεάν καλοκαιρινές αποδράσεις και διακοπές του Γιώργου Καραμπέτσου και των μελών του ΔΣ (των ίδιων που ξέχασαν να υποδεχτούν τις διακριθείσες Εθνικές ομάδες σάλας ανδρών και γυναικών στους Μεσογειακούς αγώνες).