Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Τελικά η έρευνα της ΔΙΚΗΣ και οι συνεχείς αναφορές μας για την ανάρτηση της ΕΟΠΕ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που αφορούσε την επιστροφή χρημάτων στην ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ και η προσπάθειά μας, να διευκρινιστεί ποια ομάδα αφορούσε και από που προέκυπτε αυτή η επιστροφή, έφερε αποτελέσματα.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας προχώρησε στις 20/4/18 σε νέα διορθωτική ανάρτηση μετά τις αποκαλύψεις μας (Δείτε εδώ).

Φαίνεται, ότι οι διοικούντες την ΕΟΠΕ αποτελούν τους φανατικότερους αναγνώστες της ΔΙΚΗΣ. Όπως έπραξαν για τις κλίσεις των μελών του γραφείου τύπου, όπου αρχικά αποπειράθηκαν να πληρώσουν και στη συνέχεια μετά τις αποκαλύψεις μας αναδιπλώθηκαν, έτσι και στην περίπτωση του ΑΙΑΝΤΑ, προσπάθησαν να επανορθώσουν.

Με νέα καταχώρηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ «ομολογούν» ότι η ομάδα (ο ΑΙΑΣ) που ψάχναμε είναι ο ΑΠΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (η ομάδα του μέλους του ΔΣ). 

Στη νέα ανάρτηση προέβαλαν επιγραμματικά την αιτιολογία, που προήλθε από τη δικαίωση αθλητή στο ΑΣΕΑΔ και την πληρωμή παραβόλου για μετεγγραφή χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου (80% το σωματείο, 20% η ΕΟΠΕ).

Προφανώς, κάνοντας συμψηφισμό των οφειλών από παράβολα του συγκεκριμένου σωματείου φθάσαμε στο τελικό πόσο. Έτσι, προέκυψε το ποσόν των €2080 που η ΕΟΠΕ δρομολογεί την επιστροφή του. Στην πραγματικότητα για άλλη μια φορά αποδείχτηκε η αδυναμία και η ανικανότητα σύνταξης ενός σωστού πρακτικού αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, αφού «αλλά λένε, άλλα γράφουν και άλλα εννοούν» (Δείτε φωτό, πριν και μετά τις αποκαλύψεις).
Είναι βέβαιο, ότι αν πλήρωναν τη συγκεκριμένη ομάδα με την προηγούμενη απόφαση, θα ήταν εκτεθειμένοι, με ορατό τον κίνδυνο τα χρήματα να τους καταλογισθούν, αφού είχαν κάνει λάθος στην επωνυμία του σωματείου. Στη περίπτωσή μας οι αναφορές και οι επισημάνσεις μας τους εξέθεσαν μεν, τους προστάτευσαν δε.

Στο πλαίσιο δραστηριοποίησης της ΕΟΠΕ, η απουσία θεσμικής αντιπολίτευσης και η «βολεμένη και χειραγωγημένη δημοσιογραφία», που συγκαλύπτει και αποκρύπτει την ανικανότητα, έχει δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΔΙΚΗ.

Με τον έγκυρο τεκμηριωμένο και αποδεικτικό λόγο, που μεγεθύνεται, δυναμώνει και εξαπλώνεται με την επιβράβευση, αποδοχή και εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας γίνεται ένα blog όλων εκείνων που πιστεύουν ότι το βόλεϊ προσβάλλεται και αδικείται από την παρουσία αυτής της ηγετικής ομάδας. 

Για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι όσοι συμμερίζονται τις απόψεις μας, υιοθετούν τις προτάσεις μας και διεκδικούν το βόλεϊ που μας αξίζει: Η ΔΙΚΗ θα είναι πάντοτε μαχητικά απέναντι σε κάθε πράξη συναλλαγής, διαπλοκής, διαφθοράς και στην πιστοποιημένη ανικανότητα που κυριαρχεί και έχει καταδικάσει το άθλημά μας να βιώνει τις χειρότερες ημέρες του.

Δείτε την A΄ ανάρτηση. Δείτε τη B΄ ανάρτηση.