Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΣΕΡΒΙΣ – ΥΠΟΔΟΧΗ (29/01/2018)

Σερβίς
Φόρα…
Η διαπίστωση της υποβάθμισης του θεσμού του κυπέλλου όπως και των πρωταθλημάτων γίνεται φανερή και στον πλέον καλόπιστο φίλο του αθλήματος.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι το ομολογούν (εδώ), ακόμα και όσοι μέχρι πρότινος, επέλεξαν να αποτελέσουν την ασπίδα προστασίας στην συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΟΠΕ, όντας μέλη μιας «ομάδας» και ενός πλέγματος συμφερόντων.

Υποδοχή
…κατηφόρα
Ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκαν και οι συγκεκριμένοι, να δημοσιοποιήσουν διακριτικά τις αντιρρήσεις τους για την «λαίλαπα Καραμπέτσου» που στο διάβα της έχει συμπαρασύρει Εθνικές Ομάδες, ανάπτυξη, διοργανώσεις και ολόκληρο το Ελληνικό βόλεϊ είναι απλός. Είναι κάτι που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται όλοι, ΟΤΙ αν συνεχιστεί αυτός ο κατήφορος σε ορατό χρόνο ίσως δεν θα υπάρχει άθλημα για να ασχοληθούν.

Σερβίς
Η παπάς παπάς…
O Καβαλιεράκης επί το έργον. Οι προπονητές παρακολουθούν 
Με προπονητική αμφίεση (φόρμα με το Εθνόσημο) εμφανίστηκε ο ταμίας της ΕΟΠΕ Τάκης Καβαλιεράκης ενθυμούμενος προφανώς την προπονητική ιδιότητα που κατείχε προ αμνημονεύτων χρόνων. 

Ίσως έτσι εκφράζει κάποιο προσωπικό απωθημένο, που με την εκλογή του ως ταμίας της ΕΟΠΕ και ταυτόχρονα τεχνικός σύμβουλος και προεδρικός φίλος, φαίνεται να κάνει πραγματικότητα.


Υποδοχή
…ή ζευγάς ζευγάς
Είναι περιττό να επαναλάβουμε τους διακριτούς ρόλους του μέλους μιας διοίκησης και του τεχνικού συμβούλου της ίδιας Ομοσπονδίας. 

Φαντάζεστε αυτό να συνέβαινε σε άλλη Ομοσπονδία; Στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο χάντμπολ, ή στην κολύμβηση; Πόσο μικραίνει ένα άθλημα όταν διοικητικοί και προπονητικοί ρόλοι ταυτοποιούνται στο ίδιο πρόσωπο; 

Όσο για το ενδυματολογικό κομμάτι ίσως να εντάσσεται στο πλαίσιο των μεταμφιέσεων που επιβάλλουν οι διασκεδαστικές ημέρες που μόλις ξεκίνησαν.