Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ «ΦΙΛΟΙ»

Η «φιλία» και κυρίως η επίκληση της είναι για τον Γιώργο Καραμπέτσο σημαντική παράμετρος στη διαδρομή του. Η αναζήτηση φίλων, η αξιοποίηση τους και οι υπαινιγμοί για την ύπαρξή τους ακόμη κι αν κινούνται στο χώρο της μυθοπλασίας είναι το μόνιμο «ρεπερτόριο» που χρησιμοποιεί, σε συνδυασμό με το κλείσιμο του ματιού, παραπέμποντας με αυτή την κενολογία, στη σφαίρα των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων.

Η αποχώρηση του βασικού χορηγού των Εθνικών Ομάδων και η μη αναπλήρωσή του, μεγάλωσε το αντικειμενικό οικονομικό πρόβλημα της ΕΟΠΕ και επανέφερε στη μνήμη μας πληθώρα λεκτικών ακροβατισμών και υπονοούμενων χωρίς αντίκρισμα, που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Καραμπέτσος για εσωτερική κατανάλωση από την προεκλογική περίοδο (πριν βρεθεί στην ηγεσία της ΕΟΠΕ) μέχρι σήμερα.

Η δήλωση του, ότι έχει βρεθεί ένας φίλος του, που είναι πολύ κοντά να αναλάβει την «υιοθεσία» της  Εθνικής Ομάδας Ανδρών αποδείχτηκε άλλο ένα ψέμα στην μεγάλη αλυσίδα των ψεμάτων και της εξαπάτησης όλων μας.

Άλλο ένα ψέμα, μετά το €1.000.000 που διαβεβαίωσε ότι είχε εξασφαλίσει και αυτό από φίλους, την υπόσχεση για μείωση των παραβόλων που όμως αύξησε, το βόλεϊ που θα έσωζε και δυστυχώς καθημερινά βουλιάζει όλο και πιο βαθιά.

ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ. Χαρακτηριστική συμπεριφορά τύπου «άλλα λέω και άλλα κάνω». Κλασικός Καραμπέτσος…