Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Η (αυτο)γελοιοποίηση μιας διοίκησης

Έρχονται στιγμές που η πραγματικότητα ξεπερνά την πιο τολμηρή φαντασία, όταν οι μεθοδεύσεις της ΕΕ της ΕΟΠΕ την οδηγούν στην αυτογελοιοποίηση. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα επαναλαμβανόμενη προκλητική ανάρτηση του ίδιου πρακτικού που αφορά το Beach volley, τις δράσεις και τις πληρωμές του τμήματος.

Οι αποκαλύψεις μας έχουν οδηγήσει τη γραφική ομάδα που διοικεί το Ελληνικό βόλεϊ να εμφανίσει (τελευταία φορά στις 30/9/19) διαφοροποιημένο τρεις τουλάχιστον φορές το ίδιο κείμενο, με μοναδική αλλαγή το όνομα ενός συνεργάτη.

Με δεδομένη την πρόθεσή μας να μην υπάρξει στοχοποίηση προσώπων, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί όταν δημιουργείται μείζον ζήτημα και πλανάται το ερώτημα, ποιο κέντρο αποφάσεων επιβάλλει τον ευτελισμό των πάντων;

Ποιοί επανέφεραν το θέμα της παράνομης μεθόδευσης, άλλο πρόσωπο να εργάζεται και άλλο να εμφανίζεται στη σύμβαση εργασίας; 

Οι διοικητικές παλινωδίες των μεθοδευμένων διαδοχικών αλλαγών αποδεικνύουν το καθεστώς των εξυπηρετήσεων και της συναλλαγής.

Το βόλεϊ μένει καθηλωμένο στον βάλτο που τον έφερε μια ομάδα αδαών και εν τέλει επικίνδυνων παραγόντων που εμείς ανεχόμαστε. Δείτε εδώ, εδώ και εδώ την αυτοαναίρεση και τον διοικητικό ξεπεσμό.