Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΕΠΩΝΥΜΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»

Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή
Η χθεσινή  απόφαση του γνωστού και μη εξαιρετέου site της «εξουσίας» να μην αναρτά ανώνυμα σχόλια μας εξέπληξε ευχάριστα, παρότι μέσα από τα ανώνυμα κείμενα αναγνωστών (που πολλές φορές μεταμορφώνονταν οι ίδιο οι ιδιοκτήτες) χάρασσαν πολιτική.

Σήμερα για να εξασφαλίσουν την στήριξη στην νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ μέσα από τον έλεγχο της πληροφορίας αποφάσισαν το αυτονόητο, να βάζουν τα σχόλια με ονοματεπώνυμο.

Η συγκεκριμένη απόφαση, μας ξύπνησε μνήμες, σε σχέση με την  διαχρονική στάση των ιδιοκτητών του απέναντι στην εκάστοτε διοίκηση, πριν ακόμη δημιουργηθεί το site.

Είναι πλέον ξεκάθαρος ο τρόπος που μεταλλάσσονται κατά περίσταση. Οι αναφορές μας έχουν επετειακό χαρακτήρα και δείχνουν πόσο αναλλοίωτες στον χρόνο είναι μερικές «αξίες».

Αφιερωμένο εξαιρετικά...
Εκλογές 2008
Διαβάστε εδώ, τις συγκεκριμένες καταγγελίες για ενεργή ανάμιξη στις εκλογές.

Εκλογές 2016
Η πολιτική μέσα από το site που δημιουργήθηκε για να διαμορφώσουν τους δικούς τους όρους, με επώνυμη και «ανώνυμη» αρθρογραφία ώστε να εξασφαλιστεί η επόμενη ημέρα, αφού το γνωστό δίδυμο έμεινε πολύ καιρό εκτός ...

Η σημερινή αναφορά αποδεικνύει, πόσο μερικά πράγματα αλλάζουν και πόσο το ίδιο μένουν, ειδικά όταν περνούν μέσα από το προσωπικό συμφέρον.