Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

BEACH VOLLEY ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Όταν το πάρτυ ξεκίνησε…

Η πολιτική Μπελιγράτη για το BEACH VOLLEY, δεν είχε αφετηρία, μόνο το θεσμικό ενδιαφέρον του για το άθλημα και την αναζήτηση τρόπων προώθησης του.

Η αγάπη του ξεκινούσε από την αδυναμία που είχε ο ίδιος και η γυναίκα του στον μονάκριβο τους γιο, Παύλο, για αυτό και η προσπάθεια διαμόρφωσης όσο το δυνατό ιδανικών συνθηκών προετοιμασίας προβολής αλλά και ανάδειξης του, στον Ελληνικό αλλά και Ευρωπαϊκό χώρο.

Ο επίσημος προϋπολογισμός του BEACH VOLLEY την εποχή αυτή, πλησίαζε τον συνολικό προϋπολογισμό που έχει το άθλημα σήμερα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τους βραζιλιάνους προπονητές; Τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που φιλοξενούσανε στα νησιά για χτίσουν το προφίλ του αθλήματος;

Ένα μεγάλο πάρτυ που διεύθυνε ο Αλέκος Παρασκευόπουλος στο οποίο συμμετείχαν όχι μόνο οι διοικούντες, αλλά και οι γνωστοί δημοσιογράφοι που είχαν extra απασχόληση και μετρούσαν τα κέρδη τους, με βάση τις στήλες των εφημερίδων που πρόβαλλαν τον Παύλο Μπελιγράτη.

Αυτή την περίοδο αναπτύχθηκαν και οι δεσμοί του Αλέκου Παρασκευόπουλου με το σύστημα διαπλοκής και τους «βαρώνους» της ενημέρωσης. Για να είμαστε δίκαιοι, αν κάποιος αποτιμούσε σήμερα το αγωνιστικό κομμάτι, με τον πακτωλό των χρημάτων που διατέθηκαν, το μοναδικό κέρδος ήταν οι διακρίσεις των Εθνικών ομάδων γυναικών (Σφυρή, Καραντάσιου, Αρβανίτη) αφού οι συγκεκριμένες είχαν και το ταλέντο, για αυτό πέτυχαν τις ευρωπαϊκές διακρίσεις και τις διαδοχικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς αγώνες.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...