Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ…

Άξιος…

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης αποτελεί τη νέα είσοδο στον χώρο της διαπλεκόμενης  δημοσιογραφίας. Το γεγονός ότι υπήρξε γραφείο τύπου στην ΕΟΠΕ τα δύο πρώτα χρόνια της διοίκησης Μαυρομάτη και ήρθε σε επαφή με την διοίκηση και την ιεραρχία της, φαίνεται ότι του άνοιξαν την όρεξη.

Ο Πρίντεζης  στην ΕΟΠΕ ήταν πρόταση του Σπύρου Βασιλάτου, ως ένας «φέρελπις νέος» που θα αναβάθμιζε την επικοινωνία και την προβολή του αθλήματος. Αυτό βέβαια δεν μπόρεσε να το κατορθώσει και έτσι η συνεργασία είχε άδοξο τέλος.

Η σχέση του με τον Γιώργο Καραμπέτσο ξεκίνησε από ένα ρουσφέτι πού του έκανε στο στρατό και αυτός του το ανταπέδωσε μετά την απόφαση του να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομοσπονδίας, ως σύμβουλος επικοινωνίας. Όμως καθ’ολη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ξεπερνώντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας έκανε ανοικτή προπαγάνδα  από το συνδρομητικό κανάλι σε κάθε ευκαιρία (ακόμα και μέσα από την μετάδοση ενός αγώνα).

Το αποκορύφωμα αυτής της πρακτικής ή τελευταία εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» που είχε καλεσμένους, τον Στέφανο Λεμονίδη  και τον Κώστα Ασημακόπουλου συμπληρώνοντας  έτσι το πάζλ της διαπλοκής. Στην εκπομπή φάνηκε ξεκάθαρα, πως ορκισμένοι εχθροί μεταμορφώνονται σε επιστήθιους φίλους μπροστά στο κοινό συμφέρον.

Ίσως αυτό ήταν το μήνυμα  πού ήθελαν να δώσουν με την κοινή τους εμφάνιση. Ότι είμαστε εδώ (δεν είναι μακριά άλλωστε ο Απρίλης) γιατί πραγματικά τίποτα άλλο δεν αποκόμισε ό τηλεθεατής παρά μόνο καλά λόγια και «γλύψιμο» για τα αφεντικά τους. Τα προηγούμενα τα νυν και τα επόμενα…

Η ΔΙΚΗ καταθέτει τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ και θα ήταν χρήσιμο να τον διαβάσουν πρώτα οι προαναφερόμενοι για να δουν ότι δεν υπάρχει μέσα σε αυτόν πουθενά ο εαυτός τους….