Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

BEACH VOLLEY ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Από τα χέρια του Θανάση στην αγκαλιά του Γιώργου...

Το τμήμα beach volley της ΕΟΠΕ, λόγω του πρότερου βίου του, αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» για το σύστημα της διαπλοκής εξ αιτίας  των χρημάτων και των παροχών που διατέθηκαν και ήταν πρωτοφανή για τα δεδομένα του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων αλλά και διοργανώσεων, κυρίως την περίοδο που πρόεδρος της ΕΟΠΕ, ήταν ο Θανάσης Μπελιγρατης.

Ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε αυτό το σύστημα ήταν ο Αλέκος Παρασκευοπουλος, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες, επαναπροσελήφθη με έμμισθη θέση εργασίας παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις του Γιώργου Μελισσουργού στην Γενική Συνέλευση των σωματείων (3/9/16) ότι θα προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Ο  Αλέκος Παρακευόπουλος είναι γιος του αείμνηστου Μιχάλη, ιστορικού προέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και στενού συνεργάτη του Μπελιγράτη στο ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Η πρόσληψή του, επί διοίκησης Μπελιγράτη, ήταν και το «ρουσφέτι» στον πατέρα του, για την αφοσίωσή του. Ο Αλέκος, Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν για χρόνια ο εξ απόρρητων του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του BEACH VOLLEY.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όταν αυτό συνέβη η οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα ήταν σε οργασμό, αυτός προτίμησε την ασφάλεια(;) της ΕΟΠΕ, που του κάλυπτε  και τις εισφορές, του ταμείου του (ΤΣΜΕΔΕ).

Είναι χαρακτηριστική η εντολή που συχνά επαναλάμβανε ο Μπελιγράτης προς τον Παρασκευόπουλο λέγοντας του «Δεν με ενδιαφέρει πόσο θα κοστίσει, αρκεί η δουλειά να γίνει όπως πρέπει» δίνοντάς του το στίγμα της πολιτικής που ακολουθήθηκε.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…