Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Οι... «εκλεκτοί» των Εθνικών

Ο Κώστας Χαριτωνίδης και ο Βαγγέλης Περόπουλος, είναι τα πρόσωπα, που φαίνεται να αναλάβουν, την ευθύνη των Εθνικών ομάδων. Παρόλο που έχουν παράλληλους βίους, ήταν και οι δύο οι υπασπιστές του προέδρου και υπεύθυνοι του προεκλογικού του  αγώνα. Άνθρωποι των κομματικών γραφείων και των διαδρόμων των υπουργείων, η κομματική τους ταυτότητα, αποτέλεσε, διαβατήριο για την πορεία τους.

Σε αυτούς, πρέπει να προστεθεί ο Μάριος Γκιούρδας, που προβλέπεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο, αφού έχουν φύγει τα σύννεφα, που είχε η σχέση του, με τον πρώην συνεταίρο και κουμπάρο του, Γιώργο Καραμπέτσο. 

Ο Μάριος Γκιούρδας  ήταν  team manager στην διοίκηση Προσαλίκα (του προσάπτουν, ότι ξέχασε αθλητή σε αποστολή, στην Κωνσταντινούπολη) και στην διοίκηση Μαυρομάτη (τον κατηγορούν ότι λειτούργησε ως «πληροφοριοδότης» του Γιώργου Καραμπέτσου, πριν αυτός εκλεγεί πρόεδρος).

Ξεχνώντας τον θεσμικό του ρόλο, λειτούργησε και ως πατέρας, απαιτώντας την προώθηση της κόρης του, στην Εθνική Ομάδα. Οι τρείς λοιπόν θα χτίσουν το αύριο των  εθνικών ομάδων μέσα από το αύριο το δικό τους.