Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Όλοι είδαν, όλοι ξέρουν...


Σχέδιο άλωσης των Ενώσεων έχει θέσει σε εφαρμογή  ο Γιώργος Καραμπέτσος για να αποκτήσει ερείσματα, μετά την εμφανή ανεπάρκεια  που διαφαίνεται με την ανάληψη της διοίκησης της ΕΟΠΕ και την άμεση αποκαθήλωση του, στα μάτια των σωματείων.

Τα ψέματα που αποκαλύφθηκαν, οι εξαγγελίες που ξεχάστηκαν, οι ελπίδες που διαψεύστηκαν, αλλά κυρίως η ανικανότητα να προγραμματίσει ως διοίκηση ακόμα και ένα αναπτυξιακό πρωτάθλημα ή να βάλλει στο αεροπλάνο να ταξιδεύσει μια εθνική ομάδα, πράγματα στοιχειώδη, έχουν δημιουργήσει κλίμα απογοήτευσης στα σωματεία και πανικό στον ίδιο και στο περιβάλλον του.

Έτσι προσπαθεί να διαμορφώσει μηχανισμούς υποστηρικτικούς μέσα στις Ενώσεις, εκμεταλλευόμενος την φιλοδοξία, την αφέλεια, και την γραφικότητα κάποιων προθύμων να παίξουν τον ρόλο αυτό.

Οι Ενώσεις που ξεκίνησε πρώτα να στοχοποιεί είναι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα την δεύτερη, στην πρόσφατη διοργάνωση του F4 του κυπέλλου ανδρών, την αγνόησε επιδεικτικά και η μόνη του συνεργασία με αυτήν ήταν οι προσκλήσεις που έστειλε για την διοργάνωση και η συμμετοχή του προέδρου της, Βαγγέλη Ντινόπουλου στην τελετή βράβευσης.

Παρότι ο Γιώργος  Καραμπέτσος είναι απολογούμενος στην παρούσα φάση, αφού έχει όλο το βόλεϊ απλήρωτο, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του, ότι είχε εξασφαλισμένα χρήματα, βγαίνει επιθετικά αφορίζοντας το παρελθόν και επιβεβαιώνοντας ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Τα σωματεία όμως τώρα ξέρουν. Κι αν εξαπατήθηκαν με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, η ζωή και η πραγματικότητα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. 

Ας μην προσπαθήσει λοιπόν, δεύτερη φορά να κάνει το ίδιο γιατί αυτή τη φορά η προσπάθεια  θα είναι μάταιη. Τώρα όλοι τον περιμένουν στη γωνία, γιατί τώρα όλοι είδαν και ξέρουν...