Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Στο… (Β)ραχάτι

Η τελευταία αγωνιστική της volley league γυναικών και το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν και τις ανακοινώσεις ένθεν και ένθεν, σημαδεύτηκε για άλλη μια φορά από την ηχηρή απουσία της ΕΟΠΕ.


Η επιλογή των διοικούντων να αποφύγουν να «σπάσουν αβγά» τους κράτησαν μακριά από το συγκεκριμένο παιγνίδι για να μην έχουν γνώση και γνώμη για τα όσα συνέβησαν.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Καραμπέτσος συνοδευόμενος από τον ταμία και τεχνικό σύμβουλο Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλιεράκη προτίμησαν να μεταβούν στο Βραχάτι να δουν αγώνα της volleyleague ανδρών (που δεν ανήκει στον κύκλο ευθύνης της ΕΟΠΕ) για να σηματοδοτήσουν το ενδιαφέρον τους για παλιούς φίλους.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠ και τα άλλα μέλη του ΔΣ προτίμησαν την οικογενειακή θαλπωρή παραμένοντας ανευθυνουπεύθυνοι των εξελίξεων και των παθογενειών, μην έχοντας καμία διάθεση να εμπλακούν στα προβλήματα αναζητώντας λύσεις.

Χωρίς τηλεόραση, με αδιάφορη τη διοικητική παρουσία και μέριμνα, το βόλεϊ μένει στο περιθώριο, τρώει τις σάρκες του, παραμένοντας θύμα μιας ανεκδιήγητης συντροφιάς που παριστάνει τον σωτήρα του, έχοντας ως μόνο προσόν τις ψευτοδημόσιες σχέσεις και κύριο μέλημα την παραμονή στην εξουσία με οποιοδήποτε τίμημα.