Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Photoshop στις συμβάσεις

Μορφή επιδημίας, που εξαπλώνεται, και έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις αποτελούν οι διοικητικές παλινωδίες που συνδέονται με τις προσπάθειες κάλυψης της αυθαιρεσίας στο τμήμα του Beach Volley.

Οι καταγγελίες μας τους οδήγησαν στις συνεχείς αλλαγές και στην κακοποίηση του πρακτικού, που προσπάθησε να αποκρύψει την αμοιβή σε διαφορετικό πρόσωπο, από αυτό που εργάστηκε, για το τμήμα του Beach Volley.

Κάθε φορά που αποκαλύπταμε την απόπειρα συγκάλυψης, επανέκαμπταν με νέο πρακτικό και άλλαζαν το όνομα του συμβασιούχου με το όνομα άλλου προσώπου πρώτου βαθμού συγγένειας, όπως επανειλημμένα παρουσιάσαμε (θυμηθείτε εδώ).

Μόλις πριν μερικές ημέρες, ανακάλεσαν την τελευταία τους ανάρτηση μετά την καταγγελία μας και αντ’ αυτής επικύρωσαν, με απόφαση του ΔΣ, πρακτικό της επιτροπής Beach volley, χωρίς να αναφέρονται στη θεματολογία του πρακτικού (Δείτε εδώ).

Το παραπάνω πρωτόγνωρο ατόπημα, αφού διασύρει τη λογοδοσία που επιβάλλει η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, περιλαμβάνει στα κρυφά το «κλείσιμο» των εκκρεμοτήτων, που ο αποδεικτικός μας λόγος εμπόδισε. Ίσως αν υπήρχε δημόσιος ελεγκτής των αναρτήσεων της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ θα είχε κάνει κάποιους να κρυφτούν από ντροπή.

ΥΓ. Συγχαρητήρια, κυριολεκτικά, αυτή τη φορά στους δυο «μακιγιέρ» του γραφείου τύπου της ΕΟΠΕ για τη φωτοσοπιά του προέδρου, από τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ιταλικής Ομοσπονδίας. Άξιος ο μισθός τους.