Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ο «Μπρέζνιεφ» και ο Βαγγέλης

Κατά μια εβδομάδα καθυστέρησε η «σύσκεψη» και μετά τις συνεχείς αποκαλυπτικές αναφορές μας, τελικά «φρόντισαν» να πραγματοποιήσουν στα γραφεία της ΕΟΠΕ την αναβληθείσα συνάντηση με τους αποσπασμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Δεν γνωρίζουμε, αν χρειάστηκε έκδοση νέων εισιτηρίων και νέα δαπάνη σε αντικατάσταση αυτών που αφορούσαν την συνάντηση της 2/10/19 που αναβλήθηκε (Δείτε εδώ).

Δεν κατανοούμε την επικοινωνιακή αναγκαιότητα που επέβαλε την (αλά Μπρέζνιεφ) φωτογράφιση του προέδρου της ΕΟΠΕ, αλλά όχι την παρουσία του στη συγκεκριμένη συνάντηση όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό που η ίδια η ΕΟΠΕ παρουσίασε (δείτε εδώ).

Δεν γνωρίζουμε γιατί στη συγκεκριμένη συνάντηση απουσίαζε ο υπεύθυνος ανάπτυξης Β. Ελλάδος της ΕΟΠΕ και αν ο αποκλεισμός του ήταν αποτέλεσμα διαφωνίας που τον οδήγησε στη παραίτηση όπως ακολούθως ανακοίνωσε (δείτε εδώ). Αν μάλιστα, έχει ισχύ η παραίτηση, τότε η αυτοοργάνωση που προηγήθηκε στα κλιμάκια της Θεσσαλονίκης, στηριζόμενη στον εθελοντισμό του, θα μείνει κενό γράμμα.

Δεν γνωρίζουμε, αν ο αποσπασμένος ΚΦΑ και manager της Εθνικής ομάδας γυναικών Dr. Βαγγέλης Περόπουλος απουσίασε από τη συνάντηση, γιατί βρίσκεται και εργάζεται στη Κύπρο, στην αντίστοιχη Ομοσπονδία, δημιουργώντας μείζον ζήτημα ηθικής τάξης και νομιμότητας, αφού είναι αποσπασμένος από την θέση του στο Υπουργείο Παιδείας για να παρέχει τις υπηρεσίες του στην ΕΟΠΕ.

Δεν γνωρίζουμε, ποιούς από τους αποσπασμένους ΚΦΑ (άραγε και τον Dr Βαγγέλη;) αφορά η διαδικασία της υπογραφής συμβάσεων, που γνωστοποίησε με ανάρτησή της η ΕΟΠΕ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (Δείτε εδώ).

Δεν γνωρίζουμε αν η δημοσιοποίηση των ονομάτων των προπονητών των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων που έγινε με αφορμή τη συνάντηση μπορεί να προσθέσει κάτι καινούργιο στην ήδη υπάρχουσα απαξίωση που βιώσαμε, αφού και όσα νέα πρόσωπα περιλαμβάνει η λίστα, έγιναν με τα ίδια κριτήρια και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις υπόλοιπες επιλογές, δημιουργώντας αντιδράσεις και εντός των τάξεων της ΕΟΠΕ (Δείτε εδώ).

Όμως, όλοι γνωρίζουμε, παρά την απόπειρα να μας πείσουν κάποιοι για το αντίθετο, ότι η ΕΟΠΕ παραμένει ακέφαλη στα χέρια της ίδιας ομάδας που έχει τις ρίζες της στο μαύρο παρελθόν της, και όχι μόνο έφερε τον Γιώργο Καραμπέτσο στα διοικητικά πράγματα, αλλά τον διατηρεί ωσεί παρόντα στη καθημερινότητα της Ομοσπονδίας για ίδιον όφελος.