Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

H «ΑΓΝΩΣΤΗ» ΠΛΕΥΡΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Τις διαπιστώσεις που προκύπτουν από την πρόσληψη του Βραζιλιάνου προπονητή Τιε Σαντάνα Μπέντο Κρέσπο για τις Εθνικές ομάδες Beach Volley, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ΕΟΠΕ έχει αποφύγει να ανακοινώσει οτιδήποτε σχετικό, ρίχνοντας μαύρο στην ενημέρωση και αποκρύπτοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, θα αποκαλύψει σήμερα η ΔΙΚΗ.
Η συνεργασία με το Βραζιλιάνο προπονητή που εμφάνισε ως τεχνικό σύμβουλο η ΕΟΠΕ, έγινε σε μυστική συμφωνία με την ηγεσία του ΣΕΠΠΕ, για να καλυφθεί η απουσία των τυπικών προσόντων του ξένου προπονητή.

Με αυτό το τρόπο ξεπερνιούνται με συνοπτική διαδικασία τα εμπόδια και η απαιτούμενη άδεια από τη Γ.Γ.Α., ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα, χωρίς να χρειαστεί να δώσει κανείς εξηγήσεις να ασχοληθεί με την ομάδα για την οποία προσελήφθη.

Το ετήσιο συνολικό κόστος της συνεργασίας θα φθάσει τις €25.000 (μισθοδοσία, διαμονή, διατροφή, εισιτήρια, εφορία κλπ.) ένα μεγάλο μέρος θα αναλάβει η Ε.Ο.Ε., (Θυμηθείτε προηγούμενη αναφορά μας) ενώ δεν είναι ακόμη σαφές, τι μέρος του κόστους της συμφωνίας θα καλύψει η ΕΟΠΕ.

Υ.Γ Προς πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ: Με ποια ιδιότητα κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή, ο υιός του; 

Πότε και πως απέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και στη συνέχεια κάρτα προπονητή όταν αποκλείστηκε, όπως αποκαλύψαμε και από τη σχολή προπονητών beach volley λόγω απουσίας τυπικών προσόντων; 

Έχει κάποια αιτιολογημένη δικαιολογία η ΕΟΠΕ; Εμείς θα επαναλάβουμε: Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια.